Poolhuis Den HaagOpus Pod tuinkantoor in zwartTuinkantoor met bergingOpus pod met overstek AmsterdamTuinkantoor Den HoornOpus pod in HaarlemTuinkantoor in groene tuinTuinkantoor op maat in ApeldoornTuinkantoor RotterdamTuinkantoor met berging Amsterdamtuinkantoor in waalwijk - tuinkantoor in utrecht

OPUS pod - een tuinkantoor om met focus in te werken

Extra ruimte in de tuin om
met focus thuis te werken..
Configureer in 3D
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Ontwerp

Een ingetogen ontwerp met strakke lijnen. De grote raampartijen, een verdiept entree en het gebruik van hoogwaardige materialen geven de pods een luxe uitstraling.

Bekijk meer over het ontwerp
Ontwerp

Vakmanschap en maatwerk

Waar we voor staan, hoe we te werk gaan op basis van onze ruim 30 jaar ervaring in het vak en waarom klanten ons product en bijbehorende service waarderen met een een 9,8/10.

Ontdek ons vakmanschap
Vakmanschap en maatwerk

Snel geleverd

Wij plaatsen de pod in 1 werkdag vergunningsvrij in je tuin, geen gedoe met wekenlang bouwvakkers over je vloer. Standaard voorzien van elektra, verlichting en internet zodat je direct aan het werk kan.

Multifunctioneel

Onze pods zijn ontworpen om met focus productief in te werken, maar zijn met een aantal slimmigheden in een handomdraai om te toveren tot chill-ruimte voor de kids, gastenverblijf of ruime tuinkamer.

Duurzame kwaliteit

Wij bouwen 100% lokaal en onze materialen zijn van duurzame kwaliteit. Onze gevelbekleding is thermisch gemodificeerd, heeft een zeer lange levensduur en is onderhoudsvrij. Onze pods voldoen ruim aan het bouwbesluit en zijn gekeurd door een erkend ingenieursbureau.

Flexibel en op maat

Een OPUS pod is er in verschillende afmetingen. Van 7,5 m² tot 32 m², voor elke tuin en toepassing hebben wij een oplossing. Liever een pod volledig op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Luxe en volledige afwerking

Modellen

Alpha tuinkantoor

Alpha

Het perfecte tuinkantoor met luxe afwerking


 • Toegangsdeur aan de korte zijde van het tuinkantoor
 • Kenmerkende hoge ramen aan zijkant
 • Volledig afgewerkt óf casco
 • Maatwerk mogelijk
 • Vanaf 22.200 euro
Beta tuinkantoor

Beta

Van tuinkantoor tot multifunctionele luxe tuinkamer


 • Toegangsdeur aan de lange zijde van het tuinkantoor
 • Grote glazen pui met deur of schuifpui
 • Volledig afgewerkt óf casco
 • Maatwerk mogelijk
 • Vanaf 23.600 euro

Onze modellen in het echt

Een (werk)plek voor jezelf, in je eigen tuin.

Overdag een thuiskantoor, in het weekend hobbyruimte, game-room voor de kids of een extra (slaap)kamer voor gasten.

Ontdek de ruime mogelijkheden met onze tuinkantoren en tuinkamers.
Productiehal
Productiehal

Hoe werkt het?

Ontdek in vier stappen hoe wij een OPUS pod voor je realiseren.

Beoordeeld met een 9.8

Wat onze klanten over ons zeggen. Bekijk alle reviews
TrustpilotGoogle

Veelgestelde vragen

Onze pods voldoen ruim aan het bouwbesluit en zijn gekeurd door een erkend ingenieursbureau op de eisen voor ventilatie, isolatie en lichtinval.

Ja, binnen bepaalde kaders. De volledige productie vindt plaatst in eigen beheer (excl. productie van staal en glas). Dit maakt ons zeer flexibel in het kunnen voorzien in alle mogelijke wensen. Zowel op het gebied van afmetingen, vormgeving, voorzieningen (als sanitair), materiaalkeuze als inrichting is maatwerk mogelijk. Op dit moment bouwen wij niet groter dan 8,00m bij 4,00m.

Onze pods worden prefab gebouwd, wat betekent dat deze volledig opgebouwd en afgemonteerd worden in onze eigen productiehal. Deze duurzame vorm van bouwen zorgt er tevens voor dat jij niet wekenlang bouwvakkers over de vloer hebt en dat het productieproces volledig vochtvrij plaatsvindt. Tijdens het gehele proces van productie ben je van harte welkom om eens te komen kijken in onze productiehal. Een afspraak in plannen kan hier.

Wat betreft de fundering werken we in de basis op 3 manieren.

 1. Door middel van zware gewapende funderingstegels
 2. Door middel van schroeffundering
 3. Op een bestaande fundering, mits deze aan de nodige eisen voldoet

De keuze hierin is mede afhankelijk van de ondergrond op jouw adres. Zo kunnen we bij een stevige zandgrond gebruik maken van funderingstegels, maar adviseren we bij nattere ondergronden gebruik te maken van schroeffundering. Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij helpen en ontzorgen graag.

Op dit moment bouwen wij niet groter dan 8,00m bij 4,00m. Heb je wensen voor grotere afmetingen, geef het aan in het contact.

Onze pods worden standaard zeer volledig opgeleverd, of zoals wij dat noemen: Plug&Work. Na het plaatsen van jouw pod is het een kwestie van het inpluggen van de stroomkabel (toevoer) en you’re all set. Voorzien van PVC vloer naar keuze, wanden worden eerst behangen en vervolgend geverfd (kleur naar keuze), het plafond kent 2 type afwerkingen. Een rustieke hout-stijl afwerking met vurenhouten visbekdelen óf een strakke stijl, bijvoorbeeld strak wit. Iedere pod is voorzien van minimaal 4 stopcontacten en een internetaansluiting, dimbare spots en bijbehorend schakelwerk, chique plinten, HR++ glas, SKG *** slot en standaard voorzien van WiFI bestuurbare verwarming.

Indien we de pod met sanitair leveren is dit aannemelijk. Wij leveren een werktekening aan met daarop indicatief de plek waar riool en water aan/afvoer aanwezig dient te zijn zodat wij bij plaatsing van de pod de installatie kunnen voorzien.

In de basis leveren wij geen aanbouw. Wij hebben geen team door het land rijdt en de doorbraak in je woning maakt, hier zijn specialistische partijen voor. We kunnen de pod wel voorzien van een grote doorgang, waarmee een eigen aannemer de verbinding met de woning maakt. Wél worden onze pods vaak strak naast de woning geplaatst, zo behoud je wel het voordeel van een losse kamer.

Een OPUS pod als...

Hoewel we ooit begonnen met het bouwen van tuinkantoren, zijn onze pods natuurlijk zeer multifunctioneel te gebruiken en tevens (dankzij onze vele maatwerk mogelijkheden) naar eigen wens in te zetten. We zetten de meest voor de hand liggende toepassingen voor je op een rijtje, beschrijven op deze pagina's waar je op moet letten en wat wij voor jou kunnen betekenen.

OPUS pod – een tuinkantoor om met focus in te werken

Wonen en werken in dezelfde ruimte, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe schakel je om na werktijd met je laptop nog binnen handsbereik? Hoe behoudt je concentratie en focus wanneer je binnenshuis continu wordt afgeleid? Kinderen die voorbij rennen, soep die staat te pruttelen of een partner die ook thuiswerkt: overal is afleiding. Een…

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.