Home / Projecten / Tuinkantoor in Rotterdam​

Werkruimte in kleine stadstuin

Een te kleine tuin voor een OPUS pod? Dacht het niet! Deze 3 x 2 OPUS pod – beta is de kleinste pod die wij tot nu toe gemaakt hebben maar voelt door zijn openslaande tuindeuren alsnog erg ruim. Door de goede binnen- en buitenverlichting werk je hier overdag én in de avonduren in alle rust. 

Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek en wie komt er nou niet tot rust in deze groene oase? Deze maatwerk oplossing is geleverd in Rotterdam.

De keuze voor openslaande tuindeuren zorgt ervoor dat je in een kleine office pod alsnog een erg ruimtelijk gevoel krijgt. De grote raampartijen draaien hier ook aan bij. Naast openslaande tuindeuren kunnen wij je tuinkantoor ook voorzien van een (dubbele) schuifpui of harmonica deur.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Wauw, ondanks de kleine afmetingen voelt hij toch veel ruimer dan we hadden verwacht" Frans & Erwin, Rotterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt