Home / Een tuinkantoor in Limburg

Een tuinkantoor in Limburg

Tuinkantoor met berging - tuinkantoor prijs - limburg
We kennen het allemaal: de behoefte aan vrijheid, de behoefte aan ruimte. Slechts weinigen worden gelukkig met slechts een heel klein stukje leefruimte. En zeker als gezin, wanneer je met meer mensen meerdere ruimtes deelt, is het soms passen en meten. En goede afspraken maken natuurlijk. Een tuinkantoor plaatsen in Limburg is echter een oplossing waarmee iedereen opeens een stuk meer tevreden en blijer wordt. Opeens is er die extra paar vierkante meter woon-, werk- en speelruimte die ongekende mogelijkheden biedt. Wist je al dat we actief zijn in heel Limburg? Dus niet alleen in de grote steden zoals Venlo, Weert, Roermond, Sittard, Heerlen en Maastricht, maar ook in de kleinere dorpjes!

Onze modellen in het echt


Tuinkantoor Limburg: die lang geplande uitbreiding

Want een tuinkantoor in Limburg is een oplossing voor een probleem dat steeds meer mensen hebben. En lang niet iedereen denkt in de richting van een tuinkantoor als men aan uitbreiding van ruimte denkt. Want welke antwoorden krijg je als je een aantal mensen vraagt wat zij zouden doen om meer ruimte in huis te krijgen? Juist: een verbouwing, aanbouwen, een serre, een dakkapel. Gelukkig denken er ook in Limburg steeds meer mensen een stukje verder dan dat. Want waarom in of aan je huis verbouwen, terwijl er in je tuin ook vaak genoeg ruimte is? Deze ruimte zou je kunnen gebruiken om een tuinkantoor te plaatsen. Je kunt hier vervolgens niet alleen in alle rust gefocust werken, maar ook inrichten voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan: praktijk aan huis, hobbykamer of een speelruimte voor de kids. Zoals je merkt: een tuinkantoor kun je echt gebruiken als multifunctionele ruimte in je tuin terwijl het ook nog eens erg mooi staat ook!

Weer efficiënter werken in Weert

Woon je in de omgeving van Weert (of elders in Limburg)? We mochten bewoners in die stad verblijden met een prachtig tuinkantoor in Limburg. Het geeft een goed beeld van de mogelijkheden van een tuinoffice in Limburg, zoals die ook in jouw tuin kan komen staan. Het ging hier om een niet al te grote tuin, waar onze trots nu prachtig staat te shinen. Hij komt goed tot zijn recht tussen al dat groen, en wordt inmiddels heel intensief gebruikt. Hier krijg je een goed beeld hoe een tuinkantoor Limburg er op deze plek uit ziet.

Interessante opties voor jouw tuinkantoor in Limburg

Misschien denk jij, net als veel anderen vóór jou, meteen een stuk verder. Want hoe mooi is het om jouw tuinkantoor in Limburg ook te gebruiken om een aantal zonnepanelen te laten plaatsen? En als we naar binnen kijken: ook een keukenblok of een toilet is een optie die steeds meer wordt aangevraagd. Voor alle opties geldt: denk er goed over na, en besef dat later plaatsen altijd duurder uitvalt. Wij doen dit graag in één klus, waarbij je altijd een aantrekkelijke totaalprijs krijgt. En opeens staat dan zo’n compleet tuinkantoor in Limburg ook in jouw tuin te stralen. Dit zijn van die beslissingen waar je nooit spijt van zult krijgen. Want wie wil er nou niet op die fijne plek blijven wonen, en toch (veel) meer ruimte hebben?

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.