Home / Een tuinkantoor in Friesland

Een tuinkantoor in Friesland

Het mooiste uitzicht vanuit je pod
Tuinkantoor in Friesland
De provincie die bekend staan om slow living, de term die perfect aansluit op de tuinkamers van OPUS - home office pods. Ook staat Friesland er om bekend dat er veel water stromen liggen in welke vorm dan ook, ook wel de Friese meren. Bij ons begint het dan al te kriebelen want hierdoor ontstaan de mooiste uitzichten voor een mooie tuinkamer in Friesland.

Onze modellen in het echt


Friese natuur

Door alle grote meren maar ook door alle kleine waterstraten in Friesland worden de mooiste uitzichten gecreëerd. Dit wil ook zeggen dat deze mooie uitzichten wellicht in jouw achtertuin kan zijn. Hoe mooi zou het zijn als hier dan een vrijstaande tuinkamer zou staan. Maar waarom zou je kiezen voor een tuinkamer in Friesland? Wij zeggen altijd dat het een zorgeloze aanvulling is op je leefruimte. Het kiezen voor een vrijstaande prefab tuinkamer in Friesland brengt veel voordelen met zich mee. Zo heb je niet wekenlang bouwvakkers over de vloer maar wordt de pod binnen 1 werkdag geplaatst omdat we het in onze productieplaats bouwen. Naast dat de tuinkamer zo in Friesland is geplaatst, heb je er ook direct plezier van. Door de juiste voorbereidingen (die wij tijdig met je delen) is het een kwestie van plug & play. Of je er nou in gaat werken, overnachten of ontspannen. Het plaatsen en aansluiten is zo gepiept. Deze Fries was je voor, dit is toch een droom!

Stad of platteland?

Wij vinden voor iedere locatie wel de geschikte oplossing op maat. Of je nou in een Friese stad woont, in een karakteristiek vissersdorp aan het Ijsselmeer of ergens op het platteland midden in de natuur, de mogelijkheden zijn uiteenlopend. In de steden zien we voornamelijk tuinkamers of tuinkantoren voorbij komen, zoals dit grijze model in Leeuwarden. Op het platteland of in een dorp met een heerlijk grote tuin zien we ook vaak een tiny house voorbij komen. Heb je een diepe tuin waar je pod komt te staan? Overweeg dan een toilet in je pod. Zo hoef je niet helemaal terug te lopen naar de hoofdwoning wanneer je net lekker een boekje licht te lezen. Nieuwsgierig naar een geïsoleerd tuinkamer in Friesland prijs? Lees dit artikel en we leggen je graag alles uit. Heb je specifieke vragen? Stel deze bij een van onze specialisten en zij helpen je graag verder. 

Iets wat nog op de OPUS – home office pods bucketlist staat is een pod op een van de Waddeneilanden. Dus ben jij een waddeneiland-bewoner en ben je geïnteresseerd in meer woonruimte? Hoe mooi zou het zijn om een multifunctionele tuinkantoor of praktijkruimte vergunningsvrij te plaatsen. Waar je kan werken op een prachtige locatie en er tegelijkertijd een gastenverblijf van te maken. Laat het ons weten en we gaan samen iets heel moois realiseren.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.