Home / Projecten / Grijs tuinkantoor in Leeuwarden

Een tuinkantoor in Leeuwarden is voor ons als Brabants bedrijf natuurlijk geen enkel probleem! Nadat we het kantoor kant en klaar hebben gebouwd in onze productiehal, neemt onze vervoerder hem mee naar de plaats van bestemming. Het tuinkantoor wordt netjes afgeleverd, geplaatst en de puntjes worden op de i gezet. Deze klant had ook nog een specifiek verzoek. Hier later meer over, al laten de foto’s niet veel aan de verbeelding over.

Thuiswerken tijdens de pandemie

Gedurende de Corona pandemie werd er verzocht om zo veel mogelijk vanuit huis te werken indien dit kon met de baan die je had. Voordat de tuinkantoor in Leeuwarden werd geplaatst kampte de klant wel met wat thuiswerk-ongemakken. Uiteindelijk was dat voor deze klant geen probleem door zijn pod. Tijdens zijn zoektocht naar een oplossing, kwam OPUS – home office pods naar voren. De geschikte uitkomst omdat het niet alleen het thuiswerken mogelijk maakt, maar de stijl past ook nog eens perfect bij de architectuur van het huis! Precies wat deze klant nodig had dus. Na een bezoek aan de productiehal en wat overleg werden de gewenste opties geselecteerd en kon ons bouwteam aan de slag gaan.

Doe maar een kleurtje!

Een kleurtje? Jazeker! Dit was de eerste keer dat een van onze klanten een pod met een kleurtje wilde. Wederom werken we met een partner voor onze schilderdiensten. Deze lokale partner zorgt er niet alleen voor dat de binnenkant er spik en span uit ziet, maar ook de buitenkant verdient wat aandacht. Op verzoek van de klant hebben we dit tuinkantoor in Leeuwarden de kleur ‘Betongrijs’ (RAL 7023) gegeven, dezelfde tint van het woonhuis. Het is een warme kleur grijs (wat tevens neigt naar taupe) en combineert prachtig met groen- en blauwtinten, ofwel alles wat zich buiten in de natuur afspeelt. Het voordeel van geschilderde latten is dat de kleur ook consistent blijft over de jaren, zeker indien je dit zelf af en toe netjes bijwerkt.

Leuk om te weten, deze klant kijkt uit over een prachtig weids grasveld. Perfect voor dit grijskleurige tuinkantoor in Leeuwarden! Wie wil nou geen thuiswerkplek dat perfect bij jou wensen en behoeften past?

Duurzame optie

Naast de kleur aan de buitenkant, heeft deze klant gekozen voor een aantal duurzame opties die we aanbieden. Denk aan het groene sedumdak, dit zorg voor een verhoogde levensduur van het dak, het heeft een isolerende functie voor warmte en geluid en het vereist weinig aandacht en onderhoud.

Ook is er gekozen voor een Climate Control Systeem in plaats van de standaard elektrische verwarming. Met deze keuze kun je het hele jaar door comfortabel werken in de pod. Het zorgt voor een comfortabel werkklimaat. Zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid wordt hiermee ideaal.

Tot slot heeft deze thuiswerker gekozen voor een duurzame optie voor zichzelf. Namelijk de ergonomische meubels. Zowel het elektrische sta-zit bureau als de ergonomische bureaustoel staan in het tuinkantoor in Leeuwarden.

Ben je ook op zoek naar een tuinkantoor of tuinkamer op maat? Vraag dan direct een offerte aan! Of gebruik onze 3D Configurator. Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt