Home / Een tuinkantoor in Flevoland

Een tuinkantoor in Flevoland

Werken in de jongste provincie van het land
Tuinkantoor in Flevoland
Heerlijk wonen in Flevoland. Hier kan je wonen in de natuur, aan het water of zelfs in de stad. De ideale omgeving om tot rust te komen. Flevoland, de provincie onder het zeeniveau heeft ruimte. Ruimte om te leven en ruimte om ambities waar te maken. Waar maak je nou liever ambities waar dan in je geïsoleerde tuinkantoor in Flevoland.

Onze modellen in het echt


Vakantie in eigen provincie

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Een tiny house, bed & breakfast of gewoon een extra slaapkamer aan huis. De OPUS tuinkamer in Flevoland heeft meerdere functies. Waaronder een praktijkruimte of een gastenverblijf inclusief badkamer en eventueel kitchenette. Een badkamer waar alle benodigdheden aanwezig zijn bieden wij graag aan! Wanneer je kiest voor een badkamer in je tuinkamer, kies je voor een alles inclusief badkamer van hoge kwaliteit. Dit betekent een douchecabine met regendouche, badmeubel met wasbak en een toilet met accessoires. Kies je voor een keuken, dan kies je voor een klein keukenblok met wasbak. Voor beide opties zijn personalisatiemogelijkheden. Bij de badkamer kun je kiezen voor wandpanelen naar keus (tegen meerprijs) en voor het keukenblokje bieden we verschillende opties voor zowel de kastjes als het blad. Kortom, alles wat je nodig hebt om je tuinkamer om te toveren tot tiny house in Flevoland. Of ontvlucht de drukke stad en duik in je prefab tuinkamer in Flevoland. 

Een tuinkantoor past altijd

Flevoland heeft het allemaal. Een villa, twee-onder-een-kapper of rijtjeshuis, een tuinkantoor past altijd in Flevoland. Dit tuinkantoor in Lelystad heeft twee werkruimtes, met de mogelijk tot hem eenvoudig om te zetten in 1 kantoorruimte. Deze provincie staat bekend om de uitgestrekte natuur, wonen aan het water en zeer bijzondere architectuur. Gelukkig weet OPUS – home office pods altijd een oplossing voor jouw wensen en behoeften. Door te kiezen voor een grote raampartij aan kan je uitkijken over de prachtige natuur van Flevoland. Houd het klein of ga voor groot, wij kijken mee naar de meest ideale grootte die op jouw achtererf past. Over het achtererf gesproken, wist je dat een tuinkantoor in Flevoland vaak vergunningsvrij en op maat wordt gebouwd. Zo staat je nieuwe thuiswerkplek binnen 100 dagen in je tuin en heb jij enkel 1 dag bouwvakkers over de vloer tijdens de plaatsing.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.