Home / Een tuinkantoor in Utrecht

Een tuinkantoor in Utrecht

Een tuinkantoor in het hart van het land
tuinkantoor vergunningsvrij - vrijstaande tuinkamer
Provincie Utrecht staat misschien wel bekend om de drukke stad Utrecht. Wat een geschikte reden is om je leefruimte te vergroten met een multifunctionele tuinkamer. Wij horen van onze klanten dat de tuinkamer op veel manieren wordt ingezet. Denk aan een chill- of speelruimte voor de kids, extra slaapkamer, praktijkruimte, zelfs een sportruimte is al voorbij gekomen. Een toilet in je tuinkamer in Utrecht kan ook, naast de comfortabele voordelen heeft het ook fiscale voordelen.

Onze modellen in het echt


Deze provincie heeft veel meer te bieden. Het heeft namelijk een prachtige natuur, zoals de Utrechtse heuvelrug en het valt in het Groene hart. Sommige dorpen en steden hebben het mooiste uitzicht vanuit de tuin. Dé perfecte plek om een tuinkantoor of tuinkamer te plaatsen. Woon je klein of juist riant in het prachtige Utrecht, voor iedere tuin hebben wij de perfecte oplossing. 

Als we onze klanten mogen geloven is een vrijstaande tuinkantoor een zeer comfortabele keuze! Dit is namelijk wat een van onze klanten zegt die vast thuis werkt: “Een OPUS pod heeft alles in 1! Het is mobiel (dus bij de verkoop van het huis kan de unit eventueel mee verhuizen), het heeft een losse verkoopwaarde ten opzichte van het huis, een hele snelle realisatie dan vaste bouw op locatie.”

Tuinkamer in Utrecht, past dat?

Ja dat gaat zeker passen! Vraag maar eens aan onze adviseurs. Voor royale tuinen met prachtig uitzicht op de natuur kan je kiezen voor een tuinkamer met veel ramen en eventueel grote openslaande deuren of een dubbele schuifpui. Maar in een kleinere stadstuin hebben wij ook al menigmaal bewezen dat daar een geschikte oplossing voor is, wij maken voornamelijk op maat gemaakte tuinkamers. Bekijk bijvoorbeeld dit tuinkantoor in Utrecht. We plaatsen pods in steden, dorpen en op het platteland. Dit tuinkantoor in Everdingen staat midden in de natuur, dat vinden we natuurlijk prachtig!

Maar ook in andere grote steden hebben we laten zien dat we pods plaatsen, neem een kijkje op de projectpagina. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over de plaatsing van je multifunctionele tuinkamer in Utrecht. Wij werken met een betrouwbare partner die geen uitdaging uit de weg gaat! De volledig geïsoleerde pods worden zelfs vaak vergunningsvrij geplaatst op welke locatie dan ook, ga het voor de zekerheid wel na bij je Gemeente. Kortom, samen met onze ervaren medewerkers komen we tot jouw perfecte tuinkamer in Utrecht.

Nieuwsgierig naar de bouw van zo’n tuinkantoor? Kom een kijkje nemen in onze productiehal. Hier bouwen wij onze tuinkantoren volledig prefab en werken zij met lokale ondernemers en leveranciers. 100% Nederlandse tuinkantoren van hoogwaardige kwaliteit.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.