Home / Een tuinkantoor in Groningen

Een tuinkantoor in Groningen

Genieten van en in de weidse natuur
Tuinkantoor in Groningen - Tuinkantoor met berging in Den Hoorn
De meest noordelijke provincie van het land, hier barst het van de mogelijkheden en er is veel vrijheid. Deze vrijheid hebben wij ook in onze productiehal in Nistelrode. Wij bouwen onze tuinkantoren volledig prefab. Ook werken we met lokale ondernemers en leveranciers. Zij leveren ons zeer duurzame en kwalitatieve materialen van Nederlandse bodem.

Onze modellen in het echt


Prachtige platteland

Dan zullen de echte Groningers onder ons zullen zeggen dat de provincie helemaal niet zo plat is. Rijd maar eens een stukje door de ommelanden en je ziet overal kleine dorpjes met prachtige robuuste middeleeuwse kerken gebouwd op heuvels. Dit worden wierdendorpen genoemd. Zou het niet prachtig zijn om uit te kijken op een wierdendorp vanuit je tuinkamer in Groningen. Dit tuinkantoor in Haren heeft dat prachtige uitzicht. Gelukkig is niets te gek voor onze vaste transportpartner. Zij vinden gewoon een oplossing om de tuinkamer in Groningen vergunningsvrij te plaatsen. Het ongerepte en weidse landgoed is perfect voor een ruime tuinkamer in Groningen dat kan worden ingezet als bijvoorbeeld gastenverblijf

Maar ook in de steden is een OPUS pod een echte aanwinst. Ben je ondernemer, ZZP’er of werk je gewoon veel thuis dan is een het creëren van een werkplek in Groningen geen overbodige luxe. Een tuinkantoor op het achtererf plaatsen is daarvoor een potentiële optie. Geef de ruimte een eigen invulling zoals een praktijkruimte of thuiswerkplek. Je kan de geïsoleerde tuinkamer in Groningen ook multifunctioneel gebruiken. Doordeweeks om in te werken en in het weekend een tiny house in Groningen. Binnen een mum van tijd heb je het bed opgezet en kunnen gasten blijven overnachten. Wij denken graag met je mee en zoeken naar de geschikte oplossing. 

Tiny house in Groningen kopen?

Jazeker, dat behoort tot de mogelijkheden. Geen brug of provincie te ver voor OPUS – home office pods uit Brabant. Heb je gekozen voor een tuinkantoor op maat, een groot tuinkantoor met berging, een tuinkantoor met toilet of een van onze andere opties? Dan komen wij deze persoonlijk bij je afleveren, uiteraard met hulp van onze vaste transportpartner. Nu zie je dat de mogelijkheden zeer uiteenlopend zijn, ben je dan ook benieuwd naar een tuinkamer kopen in Groningen? Het is een waardevolle investering waar je jarenlang plezier van hebt. Wil je meer weten over een tuinkamer kopen in Groningen? Lees dan dit artikel en wij lichten alles tot in de puntjes toe zodat je weet wat je kan verwachten. Bij specifieke wensen adviseren wij om contact op te nemen met onze specialisten. Of gebruik de 3D configurator en bekijk direct hoe jouw droom pod er uit komt te zien. 

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.