Home / Projecten / Tuinkantoor in Haren

Tuinkantoor met geïntegreerde berging

Vaak komen onze tuinkantoren in plaats van een bestaand gebouw of tuinhuis in de tuin. Wie heeft er geen ruimte in zijn tuin voor tuinmeubels, kussens en de grasmaaier?

Speciaal voor deze behoefte bieden wij onze grootste pods ook inclusief een berging aan. 1 pod, 2 ruimtes: kantoor en berging. Oók de berging wordt voorzien van stroom en een lichtpunt, zodat je bijv. ook je elektrische fiets kunt opladen in deze berging.

Wij denken graag met je mee over de specifieke invulling van de berging. Zo kunnen we spelen met de hoeveelheid vierkante meter voor de berging / kantoor afhankelijk van jouw gebruiksbehoefte. Deze klant wilde graag een toegangsdeur met profiel in lijn met de antraciet gekleurde hardhouten kozijnen, een wens die we door onze eigen productie gemakkelijk konden vervullen.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"In de zoektocht naar extra werkruimte het fenomeen tuinkantoor tegengekomen. In de oriëntatie daarop maakte (de website van) Opus Pod een goede indruk: met name de duidelijke (technische) informatie en zeker ook de foto’s van werkplaats en eerder geplaatste pods gaven een goed beeld van de mogelijkheden. Om de pod in het echt te kunnen zien een afspraak gemaakt in de werkplaats annex showroom in Nistelrode. Na het bekijken van de pod en het bespreken van een aantal vragen een Opus Pod besteld. Na ongeveer drie maanden wachten werd de pod met behulp van een kraan direct op de gewenste plaats gezet, zoals beloofd inderdaad plug en play. Afstemming over voorbereidingen grondwerk en vervoer plezierig verlopen, men denkt proactief mee. De bereikbaarheid (mail, telefoon) is goed. Na ingebruikname bleek een deur te klemmen, dat is snel opgepakt en hersteld. Het werken in de pod is een genot: het is een lichte werkplek met plezierig klimaat (airco/verwarming). Eigen ervaring is dat thuiswerken in de pod zeer goed gaat, nog meer dan verwacht en veel plezieriger dan in een ruimte in huis.." Redmar, Haren
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt