Home / Projecten / Tuinkantoor in Haren

Tuinkantoor met geïntegreerde berging

Een tuinkantoor in Haren in combinatie met een ruime berging in plaats van een bestaand gebouw of tuinhuis in de tuin. Wie heeft er geen ruimte in zijn tuin voor tuinmeubels, kussens en de grasmaaier?

Speciaal voor deze behoefte bieden wij onze grootste pods ook inclusief een berging aan. 1 pod, 2 ruimtes: kantoor en berging. Oók de berging wordt voorzien van stroom en een lichtpunt, zodat je bijv. ook je elektrische fiets kunt opladen in deze berging. Dit tuinkantoor in Haren was een tof project. Wij konden deze klant adviseren in de mogelijkheden.

Meedenken over een tuinkantoor in Haren

Wij denken graag met je mee over de specifieke invulling van de berging, zo ook voor dit tuinkantoor in Haren. Zo kunnen we spelen met de hoeveelheid vierkante meter voor de berging / kantoor afhankelijk van jouw gebruiksbehoefte. Deze klant wilde graag een toegangsdeur met profiel in lijn met de antraciet gekleurde hardhouten kozijnen, een wens die we door onze eigen productie gemakkelijk konden vervullen.

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"In de zoektocht naar extra werkruimte het fenomeen tuinkantoor tegengekomen. In de oriëntatie daarop maakte (de website van) Opus Pod een goede indruk: met name de duidelijke (technische) informatie en zeker ook de foto’s van werkplaats en eerder geplaatste pods gaven een goed beeld van de mogelijkheden. Om de pod in het echt te kunnen zien een afspraak gemaakt in de werkplaats annex showroom in Nistelrode. Na het bekijken van de pod en het bespreken van een aantal vragen een Opus Pod besteld. Na ongeveer drie maanden wachten werd de pod met behulp van een kraan direct op de gewenste plaats gezet, zoals beloofd inderdaad plug en play. Afstemming over voorbereidingen grondwerk en vervoer plezierig verlopen, men denkt proactief mee. De bereikbaarheid (mail, telefoon) is goed. Na ingebruikname bleek een deur te klemmen, dat is snel opgepakt en hersteld. Het werken in de pod is een genot: het is een lichte werkplek met plezierig klimaat (airco/verwarming). Eigen ervaring is dat thuiswerken in de pod zeer goed gaat, nog meer dan verwacht en veel plezieriger dan in een ruimte in huis.." Redmar, Haren
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt