Home / Een tuinkantoor in Gelderland

Een tuinkantoor in Gelderland

Tuinkantoor met berging in Voorburg - Gelderland
Bij de provincie Gelderland denkt iedereen aan ruimte, veel ruimte. Want de Veluwe, die ligt immers toch in Gelderland? Dat klopt helemaal, maar dat wil niet zeggen dat iedereen in Gelderland veel woon- en werkruimte heeft. Sterker nog: ook in Gelderland wonen veel mensen die graag wat meer vrijheid willen ervaren in hun eigen huis en tuin. Wellicht kan ook voor jou een tuinkantoor in Gelderland daar een flinke steen aan bijdragen. Ook in de grotere steden in Gelderland zoals Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn zijn wij actief. Onze tuinkantoren passen hier perfect!

Onze modellen in het echt


Gelders wonen, werken en genieten

Hoe jammer is het als je op een heerlijke plek in Gelderland woont, maar steeds weer tot de ontdekking komt dat je ruimte tekort komt? Niet alleen om te werken, maar ook om de kinderen te laten spelen, bezoekers of gasten te ontvangen, privétijd te nemen of een eter te laten slapen? Een tuinkantoor in Gelderland voldoet aan veel meer wensen, en van veel meer mensen, dan jij je kunt voorstellen. En niet geheel onbelangrijk: ook jouw kantoor in de tuin in Gelderland wordt gemaakt van duurzame materialen. Dus, wil jij meer ruimte creëren, waardoor je mogelijk niet meer hoeft te verhuizen? Verdiep je dan eens in de hele ruime mogelijkheden die een tuinkantoor aan jouw woning en niet te vergeten leef- en werkruimte kan toevoegen.

Modellen en maatwerk tuinkantoren in Gelderland

Is je interesse gewekt, maar heb je nog geen goed beeld van wat voor een tuinoffice je precies zoekt? De modellen Alpha en Beta geven je een goed beeld van de mogelijkheden. En het extra goede nieuws is dat wij ook maatwerk leveren. Bekijk ook eens een voorbeeld van een tuinkantoor op de Veluwe dat zo in jouw achtertuin zou kunnen staan. Spreekt dit model jouw erg aan, maar wil je een net iets ander formaat? Geen probleem! Heb je veel stopcontacten nodig of wil je extra ventilatiepunten in jouw tuinkantoor Gelderland? Bespreek het en wij bouwen ze in. Tip: bekijk ook eens dit tuinkantoor die we hebben geplaatst in Nijmegen. Of dit tuinkantoor in Apeldoorn.

Tuinkantoor met sedumdak

Wil je ook mee in de hippe en heel positieve trend van vergroening van onze daken? Ook jouw tuinkantoor in Gelderland kan worden voorzien van een sedumdak. Zo draag je onmiddellijk jouw steentje bij aan de biodiversiteit in jouw eigen tuin. Je zal zien dat buurtgenoten al snel een kijkje komen nemen, dat vrienden zeker ook de binnenkant willen zien, en je al heel snel de ongekende mogelijkheden van een tuinkantoor Gelderland voor jou persoonlijk zult ontdekken. “Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?” is een opmerking die we vaak tijdens het eerste contactmoment achteraf horen. Dit tiny house in Ede is een prachtig voorbeeld met een sedumdak.

Een tuinoffice kopen of leasen?

Ja, je leest het goed. Als je dat liever niet doet, hoef jij jouw splinternieuwe, en op maat gemaakte tuinkantoor in Gelderland niet in één keer te betalen. Kies voor een leaseconstructie en je maakt toch direct gebruik van al die leuke voordelen van een tuinkantoor in jouw eigen achtertuin. Hier lees je meer informatie over een tuinkantoor leasen.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.