Home / Projecten / Tuinkantoor in Nijmegen

Luxe tuinkantoor met extra schuifpui

Grenzen verleggen, dat doen we graag bij OPUS – home office pods, zo ok bij dit tuinkantoor in Nijmegen. Soms krijg je vragen en/of verzoeken van klanten die we nog nooit gekregen hebben maar waar we maar al te graag gehoor aan geven. We zetten dan met veel plezier alles op alles zetten om dit technisch voor elkaar te krijgen, uiteraard op een manier waar wij achter staan. Want we maken het kwalitatief goed of we maken het niet.

De wens van deze klant was om in plaats van onze zo kenmerkende verticale ramen, in dit model plaatsen we er normaliter 3 stuks, een grote schuifpui in de zijwand te plaatsen. Het resultaat is fantastisch en zorgt voor een erg strakke en luxe uitstraling van dit tuinkantoor in Nijmegen. Wij zijn deze klant dan ook erg dankbaar voor het opbrengen van zijn/haar idee en kijken met veel plezier terug op dit project.

Tuinkantoor Berg en Dal

Deze pod staat in de – voor Nederlandse begrippen – zeer heuvelachtige omgeving nabij Nijmegen. Met de ruime raampartijen aan twee zijdes van deze home office pod heb je naast enorm veel lichtinval in je tuinkantoor ook in je vrije tijd een prachtige plek om tot rust te komen en te genieten van – en midden in – de natuur. Wil jij nou ook een mooi tuinkantoor in Nijmegen, lees dan verder hoe je met ons in contact kan komen.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt