Home / Projecten / Tuinkantoor Nijmegen

Luxe tuinkantoor met extra schuifpui

Grenzen verleggen, dat doen we graag bij OPUS – home office pods. Soms krijg je vragen en/of verzoeken van klanten die we nog nooit gekregen hebben maar waar we maar al te graag gehoor aan geven. We zetten dan met veel plezier alles op alles zetten om dit technisch voor elkaar te krijgen, uiteraard op een manier waar wij achter staan. Want we maken het kwalitatief goed of we maken het niet.

De wens van deze klant was om in plaats van onze zo kenmerkende verticale ramen, in dit model plaatsen we er normaliter 3 stuks, een grote schuifpui in de zijwand te plaatsen. Het resultaat is fantastisch en zorgt voor een erg strakke en luxe uitstraling van deze pod. Wij zijn deze klant dan ook erg dankbaar voor het opbrengen van zijn/haar idee en kijken met veel plezier terug op dit project.

Tuinkantoor Berg en Dal

Deze pod staat in de – voor Nederlandse begrippen – zeer heuvelachtige omgeving nabij Nijmegen. Met de ruime raampartijen aan twee zijdes van deze home office pod heb je naast enorm veel lichtinval in je tuinkantoor ook in je vrije tijd een prachtige plek om tot rust te komen en te genieten van – en midden in – de natuur.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer