Home / Een tuinkantoor in Zuid Holland

Een tuinkantoor in Zuid Holland

Tuinkantoor met berging
Het is prachtig wonen in Zuid Holland. Zeker buiten de grotere steden is er veel ruimte. Maar die ruimte ervaar je niet altijd in je eigen huis. Verbouwen of aanbouwen is nogal een project, en soms ook in andere opzichten niet altijd een optie. Maar dan is er vaak wel nog de mogelijkheid voor het laten plaatsen van een tuinkantoor of tuinkamer. Stel je eens voor wat dat een extra ruimte biedt. En een tuinkantoor is natuurlijk veel en veel meer dan een simpel tuinhuisje. Wist je dat een tuin office in één dag wordt geplaatst? En als je wilt bijdragen aan een beter milieu een sedumdak bijvoorbeeld een interessante en leuke optie is? Een tuinkantoor kan multifunctioneel ingezet worden in jouw tuin in Zuid Holland als tuinkamer. De extra ruimte kun je bijvoorbeeld gebruiken om: met focus thuis te werken, je hobby uit te oefenen, tot rust te komen, je kinderen te laten gamen, vrienden te laten overnachten, in alle rust een boek te lezen en ga zo maar door!

Onze modellen in het echt


Een tuinkantoor is er voor bijna elke tuin

Bij een tuinkantoor in Zuid Holland denken veel mensen meteen aan zo’n riante tuin, waar je de plek voor het plaatsen voor het uitzoeken hebt. Ja natuurlijk, dan wil iedereen wel een creatieve uitbreiding van zijn binnenruimte. Maar ook als je een stadstuin hebt, zijn er veel mogelijkheden. Met een paar vierkante meter beschikbaar oppervlak kan er ook al een tuinkantoor op maat worden gemaakt en geplaatst worden in jouw achtertuin in Zuid Holland. Bekijk bijvoorbeeld eens dit tuinkantoor die we hebben geplaatst in Rotterdam. Het is een perfecte werkruimte geworden in een kleine stadstuin. De trotse eigenaren gaven het volgende aan: “Wauw, ondanks de kleine afmetingen voelt hij toch veel ruimer dan we hadden verwacht”. Maar Zuid Holland kan ook groot en weids zijn, zoals Den Hoorn waar ook een Opus pod staat. Ben je woonachtig in Zuid Holland, heb je een grotere tuin dan dit voorbeeld uit Rotterdam en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens deze gerealiseerde projecten: tuinkantoor Bergschenhoek, tuinkantoor Voorburg of tuinkantoor Haren.

We werken weliswaar met een aantal vaste modellen, maar die zijn slechts uitgangspunt. Naast de modellen Alpha en Beta bieden we ook maatwerk. We kunnen altijd samen naar de mogelijkheden kijken of we een geschikt tuinkantoor kunnen realiseren afgestemd op jouw wensen en afmetingen van de buitenruimte. Een echt maatwerk project was dit tuinkantoor aan het water in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook verwijzen wij graag onze website bezoekers naar dit project in Rijswijk, een tuinkantoor met berging. Wil je meer tuinkantoor inspiratie uit jouw regio (bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer, Leiden of Dordrecht) ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of houd onze projecten pagina goed in de gaten.

Meer weten over een tuinkantoor Zuid Holland?

We kunnen ons best voorstellen dat je nu geïnteresseerd bent om een tuinkantoor aan te schaffen, en te laten plaatsen in je tuin. Maar je hebt vast ook nog vragen. Wellicht zijn ook niet alle mogelijkheden van een tuinkantoor in Zuid Holland jou helemaal duidelijk. Geen probleem. Waarschijnlijk vind je veel antwoorden in onze gratis brochure. Mocht je de eenmalige investering aan de hoge kant vinden, denk dan eens na over leasen. Want ook dit is een mogelijkheid bij het laten realiseren van een tuinkantoor.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.