Home / Projecten / Tuinkantoor met berging in Den Hoorn

De plaatsing in Den Hoorn was wederom een bijzonder project, een tuinkantoor en berging die aan elkaar zijn verbonden! Er is namelijk gekozen voor een losse, ruime berging en een los, luxe tuinkantoor. Eerst is de berging geplaatst, waarna het tuinkantoor volgde. Uiteindelijk zijn deze aan elkaar bevestigd met een aantal latten waardoor het een geheel is geworden.

Het luxe tuinkantoor

Deze ruimte zal worden gebruikt als tuinkantoor, maar er is ook plek om wat gewichten te heffen én van het lekkere weer te genieten. Door de grote afmetingen van het kantoor is er een comfortabele plek ontstaan. Er is voldoende ruimte om een bureau, goede bureaustoel en opbergruimte te plaatsen. De natuurlijke lichtinval van het dakraam en de grote raampartij, met dubbele openslaande deuren, aan de voorkant zorgen er voor dat je de natuur naar binnen haalt. Ook is er gekozen voor een Climate Control Systeem. Op deze manier kan je zowel tijdens de koude, als tijdens de warme dagen in een fijn klimaat werken. Al deze keuzes hebben een positieve invloed op je concentratie, productiviteit en prestatie!

De ruime (losstaande) berging

Veel van onze klanten zijn zeer gecharmeerd avn onze geintregeerde oplossing van tuinkantoor mét berging. Een extra bijgebouw met meerdere functies kent natuurlijk zijn voordelen, maar voor de echte liefhebbers van klussen is een kleine berging natuurlijk geen oplossing. Met een losse berging, die is ontworpen met de Alpha pod als basis, heb je een volwaardige extra ruimte mét veel extra vierkante meters.

Naast het luxe tuinkantoor is er dus gekozen voor eenzelfde opbouw als het kantoor. Dat wil zeggen dat de fundering, de isolatie en het luxe thermisch gemodificeerd grenen hout aan de buitenkant. De binnenkant van de berging is niet zo luxe afgewerkt zoals een tuinkantoor. Het is namelijk afgewerkt met eenvoudig maar kwalitatief goede houten platen, welke wel tegen een stootje kunnen. Ook heeft de klant gekozen voor een extra lichtpunt, een extra dubbel stopcontact en een extra schakelaar met enkel stopcontact. De toegangsdeur is bekleed met het thermisch gemodificeerd grenen hout zodat het mooi in het geheel past. Kortom, een fijne plek om spullen in op te slaan, een extra koelkast en/of vriezer te plaatsen en om wat klusjes uit te voeren op een werkbank.

Berging van OPUS pod
Prefab plaatsing van Tuinkantoor met (losse) berging

Connectie maken tussen tuinkantoor en berging

Een tuinkantoor en berging combineren is voor mensen met veel ruimte een perfecte oplossing. Vaak wordt er gekozen om een berging te verwerken in de pod, echter ontstaat er veel meer ruimte wanneer er twee units worden gecombineerd. Door het tuinkantoor en berging aan elkaar te verbinden, oogt het wél als een geheel. Ondanks dat de berging van dit project volledig is geïsoleerd, is het voordeel van een losse berging dat je kan kiezen in hoeverre het wordt geïsoleerd. Een ander voordeel is dat je meer invloed hebt op de afmetingen, de plaats van je berging en de soorten toegangsdeur(en). Kies bijvoorbeeld voor twee openslaande deuren om gemakkelijk met een bakfiets naar binnen te rijden. Of zoals bij dit project één deur die bekleed is met dezelfde gevelbekleding.

We zijn zeer content met het eindresultaat van dit prachtige project in Den Hoorn.

Tuinkantoor Den Hoorn
Tuinkantoor Den Hoorn

Ben je ook op zoek naar een tuinkantoor en berging, dan ben je bij OPUS – home office pods aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"I followed Opus during Covid from around its inception. In 2022 we decided to visit their production facility and consider having a garden office built for us. We were very happy with their build quality, options and flexibility. After a month or two of discussion and design we settled on our final options and opted for a unique double unit setup placed next to each other (office unit and a shed/storage unit). The Opus team were nothing but professional and helpful every step of the way. They offer an end to end service including foundation, delivery and placement of fully ready office units. From our experience we can strongly recommend them to anyone interested in placing and fully complete office in their garden." Maarten, Den Hoorn
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt