Home / Zakelijk

Tuinkantoor leasen: ideaal voor zakelijke groei

De zakelijke mogelijkheden met een OPUS - home office pod
Met een zakelijk tuinkantoor kun jij als ondernemer met méér focus thuiswerken, creëer je snel extra werk- of vergaderplekken óf bied jij je personeel een uitstekende thuiswerkoplossing.Je bent bij ons aan het juiste adres indien jij bijvoorbeeld:
 • Als ondernemer een tuinkantoor met toilet wilt aanschaffen, waarmee je ook fiscaal gezien voldoet aan de regelgeving
 • Als bijv. coach, kapper of nagelstyliste een praktijkruimte aan huis wilt starten
 • Als werkgever of HR manager een oplossing zoekt om je personeel écht goed te voorzien van een hoogwaardige thuiswerkplek
 • Als ondernemer of locatie manager (tijdelijk) extra werk- en/of vergaderplekken aan je bedrijventerrein wil toevoegen
Opus ThuiswerkplekPraktijkruimte aan huis - Tuinkantoor in ZwaagZakelijk tuinkantoor leasen - Zakelijk kantoor aan huisZakelijk tuinkantoor leasen - Zakelijk kantoor aan huisZakelijk tuinkantoor leasen - Zakelijk kantoor aan huisTuinkantoor met toilet - WC tuinkantoorPraktijkruimte aan huis
1 / 7

Toepassingen

Een zakelijk tuinkantoor voor de ondernemer

Voor veel van onze klanten die kiezen voor een tuinkantoor met toilet, is het fiscale voordeel de belangrijkste reden. Voor de belastingdienst is het toilet een voorwaarde om als ondernemer de investering in een zakelijk thuiskantoor ook als zakelijke kosten op te mogen voeren. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan deze pagina eens.

Direct een idee krijgen van de kosten? Configureer zelf je zakelijke tuinkantoor via onze 3D configurator. Goed om te weten: al onze prijzen staan inclusief BTW vermeld.

Als ondernemer kun je bij ons ook een tuinkantoor leasen, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van een financial lease constructie. Afhankelijk van de aanschafwaarde en de looptijd betaal je een vast bedrag per maand. Na de looptijd ben jij volledig eigenaar van je tuinkantoor. Geïnteresseerd in een tuinkantoor leasen? Vraag naar de mogelijkheden.

Praktijkruimte aan huis

Een unieke en functionele plek in de tuin om je klanten te ontvangen. Afhankelijk van je beroep kunnen wij onze pods voorzien van bijv. verschillende sanitaire benodigdheden. Met onze pods kun jij je klanten een unieke ervaring bieden in een privacy vriendelijke omgeving. Wil je meer lezen over hoe onze pods in gezet worden als praktijkruimte aan huis? Bekijk dan dit artikel eens.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Middels onze 3D configurator krijg je een goed beeld van onze verschillende modellen en opties. Goed om te weten: onze prijzen staan vermeld inclusief BTW.

Als ondernemer kun je bij ons ook een praktijkruimte aan huis leasen, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van een financial lease constructie. Afhankelijk van de aanschafwaarde en de looptijd betaal je een vast bedrag per maand. Na de looptijd ben jij volledig eigenaar van je tuinkantoor. Geïnteresseerd in een praktijkruimte aan huis leasen? Vraag naar de mogelijkheden.

Thuiswerkplekken voor personeel

Slechts 1/3 van thuiswerkend Nederland heeft een eigen afgesloten werkplek. De gevolgen voor deze werknemers zijn helder: een lagere productiviteit, minder werkgeluk en een lagere vitaliteit. Een OPUS pod is een uitstekende oplossing voor werkgevers die kiezen voor (een structureel deel) thuiswerken en daarbij graag het maximale uit het talent en potentieel van de werknemer halen. Een aantal voordelen op een rijtje:
 • Hogere productiviteit van de werknemer
 • Bespaar kosten op dure kantoorpanden en reiskosten
 • Beter presteren als aantrekkelijke en vooruitstrevende werkgever
 • Een unique selling point bij werven nieuwe medewerkers

Een tuinkantoor leasen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Met onze vaste lease partner bieden wij de mogelijkheid om onze pods via een operational lease constructie af te nemen waarmee je je werknemers van 2 tot 5 jaar kunt voorzien van een werkplek in de tuin. Na de looptijd zijn er verschillende mogelijkheden voor verlenging.

Extra (tijdelijke) werk- en/of vergaderplekken

Groeit je onderneming harder dan je huidige pand aankan? Ben je op zoek naar extra werk- of vergaderplekken? Met onze OPUS pods kun jij snel (levertijd van +/- 12 weken) extra ruimte toevoegen aan je bedrijventerrein.

We bouwen onze pods in alle formaten. Zo kunnen we kleine vergaderruimtes produceren waar het personeel in alle rust individueel kan werken, maar een grotere pod (met een binnenruimte tot 27m2) waar je met een grote groep kunt vergaderen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen onze pods voorzien van o.a. vloerverwarming, climate control en akoestische panelen om het ultieme werkklimaat te realiseren.

Naast koop bieden wij onze pods ook aan via een operational lease constructie met een looptijd van 24 tot 60 maanden, een ideale oplossing indien onze pods een tijdelijk karakter hebben. Neem contact op met ons om de mogelijkheden wat betreft een tuinkantoor leasen.

Lease OPUS pod

Een tuinkantoor leasen bij OPUS pod is aantrekkelijk voor werkgevers die hun medewerkers willen voorzien van een goede thuiswerkplek en tegelijk de investering hierin beperkt willen houden. Nu het woon-werkverkeer structureel is afgenomen, worden reiskostenvergoedingen of kosten van auto’s van de zaak opnieuw beoordeeld. Door een verschuiving in budgetten kan een tuinkantoor als nieuwe aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde worden aangeboden, zonder dat dit voor de werkgever leidt tot een kostenverhoging.

Elk standaard model van OPUS pod kan via lease afgenomen worden. Naast het hoge afwerkingsniveau leveren we de pods in de lease standaard met climate control (verwarmen, verkoelen en ontvochten). Daarnaast kunnen alle reguliere opties zoals ergonomisch meubilair en een groen sedum dak toegevoegd worden aan jouw lease tuinkantoor. Hieronder een aantal voorbeelden hoe een tuinkantoor leasen er financieel uit ziet.

Model Alpha

Voorbeeld berekening op basis van afmetingen 2,5 x 3

 • 60 maanden €375,- ex btw
 • 48 maanden €415,- ex btw
 • 36 maanden €479,- ex btw
 • 24 maanden €598,- ex btw

Model Beta

Voorbeeld berekening op basis van afmetingen 5 x 3

 • 60 maanden €469,- ex btw
 • 48 maanden €515,- ex btw
 • 36 maanden €598,- ex btw
 • 24 maanden €739,- ex btw
Benieuwd naar de mogelijkheden van lease? Vraag meer informatie aan. Neem contact op

Beoordeeld met een 9.8

Wat onze klanten over ons zeggen. Bekijk alle reviews
TrustpilotGoogle