Home / Projecten / Praktijkruimte in Zwaag

Ben je ondernemer? Dan wil je dit zien! De eerste praktijkruimte is ondertussen gerealiseerd. Deze praktijkruimte wordt ingezet als pedicure en nagelsalon in Zwaag. Na jaren lang te veel huur te hebben betaald voor verschillende praktijkruimtes was deze ondernemer er klaar mee. Een eigen werkplek in de tuin zodat ze werk en privé beter kan combineren.

Functies van een praktijkruimte

Wat heeft een praktijkruimte eigenlijk allemaal nodig? Nu deze klant haar eigen, ideale werkruimte kon samenstellen, moest ze toch even nadenken wat ze allemaal nodig heeft. Ten eerste moet het een comfortabele ruimte zijn, check! Ze heeft gekozen voor een Climate Control System zodat ze door weer en wind een comfortabele werkruimte heeft. Daarnaast heeft ze beschikking tot water nodig, zodat ze voetenbadjes kan maken, check! Er is gekozen voor een klein keukentje met warmwater aansluiting door middel van een boiler en voldoende stopcontacten. Tot slot is er voldoende ruimte en opbergruimte nodig. Bij het keukentje heeft ze gekozen voor de additionele bovenkastjes voor voldoende opbergruimte. De pod is 3,4 x 4,0 meter, ruim genoeg voor een pedicure behandelstoel en de nodige toebehoren.

Werk en privé beter combineren maar toch gescheiden

Wij begrepen van deze klant dat ze een alleenstaande moeder is met 3 puberende kinderen, een hond heeft en haar klanten in en rondom Zwaag wonen. Dit zijn al drie gegronde redenen waarom een praktijkruimte aan huis de ideale oplossing is voor deze ondernemer. De werkwijze van OPUS – home office pods sluit ook helemaal aan bij haar. In augustus een offerte aangevraagd, deze in september ondertekend en begin december werkte ze al vanuit haar tuin. Veel veranderingen in een korte tijd. Maar door de prettige, vriendelijke en duidelijke communicatie met onze adviseurs is het vloeiend verlopen.

praktijkruimte

Ben je ondernemer en nog op zoek naar de perfecte praktijkruimte? Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"‘Ik ervaar enkel voordelen aan een praktijkruimte aan huis. Geen reistijd meer, met 3 kinderen kan ik veel thuis zijn en tussendoor huishouden doen is voor mij dé ideale balans. Doordat mijn klanten achterom komen heb ik toch de privacy maar werk ik wel dichtbij. Bijna een jaar heb ik mijn opuspod in gebruik als praktijkruimte. Contact van te voren was fijn, plaatsing snel en kundig, en het contact er na verloopt ook nog steeds heel fijn en vriendelijk. De ruimte zelf is fantastisch, buitenkant is gewoon mooi om naar te kijken en van binnen… climate control, veel daglicht, keukenblokje, alles zit er in en het voelt als een luxe om hier te mogen werken. Ik ben blij en raadt opuspod aan iedereen aan!"" Stefanie, Zwaag
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt