Home / Reviews
Logo

Ontdek de ervaring van meer dan 120
tevreden klanten

Onze klanten beoordeelden ons gemiddeld met een 9.8. Lees hier wat zij schrijven over ons product en service.
TrustpilotGoogle
Lucienne22-5-2023
Vanaf het eerste moment was er ontzettend fijn contact met de medewerkers van OPUS. Dit was vanaf de offerteaanvraag tot aan de nazorg. Bob was voornamelijk onze contactpersoon en het was altijd ontzettend fijn en snel schakelen met hem. Maar dit geldt ook voor zijn collega's. Voor de voorbereidende werkzaamheden kon onze hovenier rechtreeks schakelen waardoor we ons erg ontzorgd voelden. Er waren wat nazorgpuntjes, maar deze werden al vlot opgelost. Super service dus! We genieten nu volop van onze mooie kantoorruimte!
Lees meer
Hugo8-5-2023
Vanaf het eerste contact met Jordy hadden we het gevoel van vertrouwen in de samenwerking. Voorafgaand aan de bouw werd meegedacht over hoe om onze specifieke wensen te integreren in de design en opzet van de Pod. Op indrukwekkende wijze en met veel precisie, vakmanschap én ervaring werd de pod op de millimeter precies geplaatst. Na plaatsing werd een waterleiding probleem (onze loodgieter heeft een verkeerde leiding aangelegd) ook nog kostenloos opgelost door Opus. Het product is van top kwaliteit en het mooie design, de strakke afwerking en de comfortabele omgeving maken het tot een heerlijke plek om clienten te ontvangen. Over de service alleen maar lovende woorden waar veel bedrijven van kunnen leren. Dank Jordy en team. Kortom, we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en raden Opus van harte aan.
Lees meer
Marjoleine2-5-2023
Wij hebben met verschillende bouwers van prefab tuinkantoren gesproken. Onze keuze werd uiteindelijk Opus vanwege de mooie uitstraling van de Pods, de uitgebreide mogelijkheden voor extra opties en aanpassingen, het ontzettend goede contact, en de goede concurrerende prijs. Van eerste contact tot plaatsing is alles heel soepel verlopen. Wij zijn heel blij met ons kantoor!
Lees meer
Tim en Annemarie17-3-2023
Wij kwamen bij Opuspod terecht bij de zoektocht naar een vrijstaande kantoor in onze tuin. Het ontwerp sprak ons aan, en ook de mogelijkheden om daarin nog aanpassingen te maken. We zijn altijd zeer goed geholpen in het proces, zowel bij aankoop, neerzetten als nu een jaar later bij wat nazorg. Nog steeds heel erg tevreden met de POD in onze tuin en het team dat het verzorgd heeft. Zeer aan te raden!
Lees meer
Tuinkantoor Brabant - CoachingpraktijkTuinkantoor Brabant - Coachingpraktijk
Romy en Vincent16-3-2023
Super blij met onze Opus Pod! Geweldige service, vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en communicatie. Heel erg bedankt!
Lees meer
Review Romy
Nicolas13-3-2023
We zijn super blij met onze pod (beta 5x3.5). Een geweldige unit voor een tuinkantoor met een aangebouwde schuur. De levering in Rotterdam was perfect en met alle zorg die nodig was. Een uitstekende klantenservice. Bedrijf te vertrouwen 100%.
Lees meer
Ronald13-2-2023
Ik heb eerder een, zeer positieve, recensie geschreven over het aankooptraject en de plaatsing van mijn POD. Minstens zo belangrijk is natuurlijk de 'nazorg' en ook dat is perfect geregeld! Mijn airco was stuk en vanuit de leverancier ging het lang duren voordat iemand langs kon komen. De actie werd daarna direct overgenomen door Opus Pod zelf. De vaste leverancier van de Airco's voor de verschillende POD's heeft daarna, in goed overleg met genoemde leverancier, direct actie genomen. Na een rit van ruim 2 uur stond kort daarna Dave (Lunenburg Airco Service) voor de deur. De airco was niet meer te repareren maar werd direct vervangen. TOPService!
Lees meer
Celine en Marnix6-1-2023
Wij hadden een zeer positieve ervaring met Opus. Vanwege de persoonlijke benadering en flexibele en transparante communicatie hadden we vanaf het eerste moment veel vertrouwen in de samenwerking. Thomas en het team hebben ons uitstekend geholpen, onder andere werd er goed meegedacht over hoe we onze specifieke wensen konden integreren in de opzet van de pod. Ook op aspecten (vergunning/fundering) die specifiek zijn voor de locatie (Amsterdam) werd goed geanticipeerd. De bereikbaarheid en dienstbaarheid in geval van vragen was uitstekend, en Thomas is meerdere keren persoonlijk langs gekomen om een en ander op locatie in kaart te brengen. We voelden ons in het gehele proces goed ondersteund en de turn-key opzet waarbij veel praktische zaken uit handen worden genomen (o.a. vergunningsaanvraag) sloot perfect aan bij onze huidige situatie met kleine kinderen. We zijn super blij met het resultaat; het mooie design, de strakke afwerking en de comfortabele omgeving maken het tot een heerlijke plek in de tuin. Ook na plaatsing blijven de lijnen kort en wordt er snel geacteerd als er nog kleine aanpassingen moeten plaatsvinden. Kortom raden wij Opus van harte aan!
Lees meer
Tuinkantoor Amsterdam
Erik3-11-2022
We hebben nu ongeveer een maandje een Pod in de tuin staan en zijn er erg blij mee. Ondanks dat de herfst ingezet is is het (zonder verwarming aan te zetten) een prettig klimaat om in zitten (werken of bv hapje eten). Het traject voordat de Pod geleverd werd was top. Bob en collega’s hebben ons op een hele prettige en professionele wijze begeleid tijdens de aankoop en bouw van de Pod, en al onze maatwerk verzoeken perfect verwerkt. Ze denken goed mee en hebben altijd erg snel gereageerd op de vele vragen die we op ze afgevuurd hebben. Al met al een fijn traject met top resultaat!
Lees meer

Een (werk)plek voor jezelf, in je eigen tuin.

Overdag een thuiskantoor, in het weekend hobbyruimte, game-room voor de kids of een extra (slaap)kamer voor gasten. Ontdek de ruime mogelijkheden met onze tuinkantoren en tuinkamers in onze brochure.