Home / Brabants genieten met een tuinkantoor in je tuin

Brabants genieten met een tuinkantoor in je tuin

Thuiswerken in een tuinkantoor midden in de Brabantse natuur
tuinkantoor in waalwijk - tuinkantoor in utrecht
Wonen in Brabant, wie wil dat nou niet? Altijd gezelligheid in de directe omgeving, en zoals bekend zijn de Brabantse nachten lang. Maar in het zuiden van ons land is er ook nog ruimte, voor een grotere of kleinere tuin bijvoorbeeld. Fijn, horen we je denken, maar ik wil juist meer binnenruimte. En wellicht heb je helemaal geen zin om aan te bouwen of te verbouwen. Wist je dat een tuinkantoor dan een prachtige invulling kan zijn om die grote wens voor meer ruimte in huis werkelijkheid te maken? Die ruimte komt dan weliswaar in je tuin, maar je zult ervaren hoezeer dat een uitbreiding is, een vergroting van je woonruimte. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan. Onze tuinkantoren kunnen multifunctioneel gebruikt worden als tuinkamer. De extra ruimte die je met een tuinkamer creëert kan ingezet worden om bijvoorbeeld: met focus thuis te werken, je hobby uit te oefenen, tot rust te komen, je kinderen te laten gamen, vrienden te laten overnachten, in alle rust een boek te lezen en ga zo maar door!

Onze modellen in het echt


Een tuinkantoor is geschikt voor zowel grote als kleinere tuinen

Je zult vast denken: een tuinkantoor plaatsen kan alleen in een mooie, grote tuin. Daar houd je immers nog heel veel ruimte over, voor gras, borders, een (tweede) terras et cetera. Jammer de bammer zou je kunnen denken als je een wat kleinere stadstuin hebt, bijvoorbeeld in steden als Eindhoven, Tilburg, Breda of Den Bosch. Stop! Juist ook in een kleinere tuin is een tuinkantoor meer dan geschikt. Het is wellicht even passen en meten, en je offert inderdaad een stukje tuin op. Maar zie eens hoeveel woon-, werk- en dus leefruimte je erbij krijgt met bijvoorbeeld een tuinkantoor in Eindhoven. En daar profiteer je elke dag van! Bekijk dit project in Waalre eens, het is een praktijkruimte aan huis voor een kindercoach.

Heb je een grotere tuin tot je beschikking en ben je op zoek naar Noord Brabant tuinkantoor/tuinkamer inspiratie? Bekijk dan eens dit tuinkantoor op maat die we geplaatst hebben in Oisterwijk. Na wat passen en meten stond het kantoor precies op zijn plek, naast de kippenren. Gebakken eitje tussen de middag? Geen probleem! In Sterksel hebben we een multifunctioneel tuinkantoor geplaatst. In deze pod zijn maar liefst 2 werkplekken beschikbaar. Wel net zo gezellig! Ook hebben we in Vught een tuinkantoor op maat geplaatst. In Waalwijk is een echt maatwerk tuinkantoor geplaatst aan het water. Onze architect is speciaal voor deze opdrachtgever aan de slag gegaan. Het is een prachtig resultaat geworden. Zie je jouw tuinkantoor in Noord Brabant al bijna naadloos met jouw tuin in elkaar overlopen? Download dan vooral even vrijblijvend de brochure en laat je verder inspireren.

Tuinkantoor kopen of leasen in Noord Brabant?

Het is niet voor iedereen weggelegd om een tuinkantoor in één keer aan te schaffen. Maar we hebben wat dat betreft goed nieuws! Je kan een tuinkantoor namelijk ook leasen. Met die mogelijkheid smeer je het investeringsbedrag uit over een langere, door jou te kiezen, periode. Maar je geniet wel direct vanaf het begin van alle voordelen van een tuinkantoor in Noord Brabant. Is dit juist voor jou ook een aantrekkelijke optie? Lees dan meer over tuinkantoor leasen op deze pagina.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.