Home / Projecten / Tuinkantoor in Sterksel

Tuinkantoor met dubbele werkplek

We bouwen onze tuinkantoren steeds groter. Dit komt deels doordat onze klanten het tuinkantoor graag multifunctioneel gebruiken, maar soms ook omdat men niet één maar twee werkplekken wil creëren in de pod.

Voor dit project in Sterksel hebben wij een pod volledig op maat ontworpen zodat deze perfect bij de ruimte tuin past. Door de ramen aan de lage te plaatsen ontstaat er een mooier uitzicht op het groene sedumdak.

Wij zijn flexibel en meedenkend bij alle wensen die je maar hebt met jouw tuinkantoor. Zo was er in dit project de wens om de vloer van een betonlook te voorzien, aansluitend bij de vloer binnenshuis. Na een kleine zoektocht zijn we bij een PVC vloer met betonlook uitgekomen en zo konden wij ook deze wens invullen.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Avondverlichting OPUS – home office pod
"Het is super fijn om in de POD te vertoeven en te werken." Jogchum, Sterksel
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt