Home / Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Ons team is 7 dagen per week beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. We helpen je graag.

Whatsapp

Er is altijd iemand online. De wachttijd is doorgaans minder dan een minuut.

Stuur een Whatsapp bericht

E-mail

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. We zorgen dat je binnen één werkdag reactie hebt.

Stuur een e-mail

Bel

Je krijgt direct iemand aan de lijn, op werkdagen tussen 8:30-20:00 en in het weekend tussen 9:30-18:00.

Bel +31 (0)73 23 40 023

Volg onze socials voor meer inspiratie

Veelgestelde vragen

Ja, wij leveren de pod plug & play op. Wij sluiten de door jou voorbereide stroom- en/of internetkabel aan en checken of alles naar behoren werkt. Jij kunt dus direct aan het werk of starten met inrichten. Diezelfde dag kun jij nog genieten van je pod.

Op dit moment bouwen wij niet groter dan 8,00m bij 4,00m. Heb je wensen voor grotere afmetingen, geef het aan in het contact.

Ja, graag zelfs! Wij verwelkomen je graag in onze productiehal. In iedere mogelijke fase van productie ben je welkom. Zo laten we graag zien welke kwalitatieve materialen er achter de wanden schuilgaan en beantwoorden we alle mogelijke vragen die je maar hebt. Ook is een bezichtiging de uitgelezen kans om de afmetingen van onze pods in het echt te ervaren, de verschillende opties te bekijken en zo tot een goed beeld te komen van je eigen wensen. Een afspraak in plannen kan hier.

Ja, binnen bepaalde kaders. De volledige productie vindt plaatst in eigen beheer (excl. productie van staal en glas). Dit maakt ons zeer flexibel in het kunnen voorzien in alle mogelijke wensen. Zowel op het gebied van afmetingen, vormgeving, voorzieningen (als sanitair), materiaalkeuze als inrichting is maatwerk mogelijk. Op dit moment bouwen wij niet groter dan 8,00m bij 4,00m.

Bezoek onze productiehal

Onze pods zijn in het echt nog mooier dan op de foto's. We nodigen je graag uit om onze pods te komen bekijken.

location Grote Heide 12, Nistelrode

Productiehal