Home / Vakmanschap

Vakmanschap, flexibiliteit en persoonlijke aandacht

Dat is waar wij voor staan. Jouw wensen staan bij ons centraal en wij staan vanaf het eerste contact tot jaren na levering voor je klaar om met onze pods een unieke plek in jouw tuin te creëren. Een plek waar jij kunt werken, ontspannen en genieten.

In 2020, toen de COVID crisis net uitgebroken was, zijn we gestart met het ontwikkelen en bouwen van hét perfecte tuinkantoor: de OPUS pod. Nu – zo’n 4 jaar later – bouwen we luxe en vooral multifunctionele tuinkamers waar je heerlijk in kunt werken, maar ook het hele jaar door comfortabel in kunt ontspannen of overnachten. Een plekje voor jezelf, in je tuin. 

Ons team bestaat uit timmermannen, bouwkundig tekenaar, werkvoorbereider, elektricien, schilder en projectleiders. Daarnaast hebben we een vast netwerk aan loodgieters, funderingsspecialisten, dakdekkers, behangers en specialistische installatiebedrijven voor jouw sedumdak of zonnepanelen. Om de pod in de tuin te plaatsen werken we met een vaste partner voor transport & hijswerk. Kortom, we hebben alles in huis om jouw luxe tuinhuis te bouwen én van alle gemakken te voorzien. Geef je wensen bij ons door en ons team gaat met alle plezier voor je aan de slag!

Wij hebben op deze website zo veel mogelijk foto’s en informatie verzameld om jou een goed beeld te geven van onze OPUS pods. Kijk dus rustig rond en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden met onze tuinkamers. Heb je zelf iets in gedachten wat er nog niet tussen staat? Geef het bij ons aan dan proberen we met je mee te denken.

Klanten beoordelen ons met een 9,8 uit 10 en waarderen ons onder andere vanwege de volgende eigenschappen:

100% in Nederland gebouwd

Transparant

Meedenkend en ontzorgend

Vast netwerk met ervaren partners

Hoe wij werken

Wij werken in de basis met 2 modellen pods: de Alpha en de Beta. Beide modellen zijn in verschillende standaard maatvoeringen verkrijgbaar, maar ook hierbij is maatwerk mogelijk. De Alpha leent zich uitstekend voor de functie van tuinkantoor terwijl model Beta pod door onze klanten vaker wordt gekozen omdat deze perfect als multifunctionele tuinkamer kan dienen, zeker als je hier een schuifpui of openslaande tuindeuren in opneemt. Nadat je bij ons een brochure of offerte aanvraagt, in onze configurator aan de slag bent gegaan of direct contact met ons hebt opgenomen; gaan wij graag aan de slag om je wensen, maten en voorkeuren op te nemen om zodoende jouw perfecte tuinkantoor of tuinkamer te ontwerpen. Wij denken graag met je mee over de verschillende opties:
  • Waar we de OPUS pod het beste in jouw tuin kunnen plaatsen om de fijnste (werk)plek te creëren.
  • Moeten we de OPUS pod spiegelen of met plat dak leveren om hem in jouw tuin beter tot zijn recht te laten komen?
  • We geven je graag advies over de verschillende opties die je bij ons hebt om de pod volledig naar je eigen wensen in te richten, te denken aan: schuifpui of openslaande tuindeuren, climate control, vloerverwarming, raampartijen, een sedum-dak of zonnepanelen, toilet en/of keukenblok, etc.
  • Aanvullende wensen die we voor je kunnen verzorgen om de pod in jouw tuin te laten stralen. Zo denken we graag in een groter totaalproject. Denk aan het afwerken van een bestaande berging in dezelfde stijl, of de pod in dezelfde kleur als de (houten) woning.
  • We kijken naar je woonsituatie en ligging van de tuin om een passende prijs te geven voor het vervoer van OPUS pod en de te gebruiken funderingstechniek.
  • Heb je specifieke wensen? We zijn dol op nieuwe dingen. Omdat we alles in eigen beheer produceren kunnen we vaak aan jouw wensen voldoen.

Wij nodigen je van harte uit om in onze productiehal te komen kijken en onze pods in het echt te zien. Dit geeft een goed beeld van onze hoogwaardige bouwmethodiek en materialen, ook zie je dan direct hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn. Elke pod is uniek op maat gemaakt. Indien je het prettig vind komen we ook bij jou in de tuin kijken om de maatvoering nog eens na te meten.

Lokale productie van jouw tuinkantoor

Onze OPUS pods worden volledig ‘prefab’ gebouwd in onze eigen productiehal in Nistelrode (Brabant). Wij werken uitsluitend met goed geschoolde vakmensen, lokale onderaannemers en hebben de gehele keten in eigen beheer. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen, het product continue verbeteren én zorgen we voor een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk bouwproces.  

De productie van jouw OPUS pod duurt +/- 14 weken. Gedurende het bouwproces zullen we je updates geven over de voortgang van jouw tuinkantoor. Daarnaast ben je elk moment welkom om de voortgang van je pod te bekijken in onze (vrij toegankelijke) productiehal, wij kennen geen geheimen en staan voor ons kwalitatieve product.  

Voor de fundering en het transport werken wij met vaste partners, dit zijn specialisten waarbij geen uitdaging te gek is en die net als wij staan voor volledige ontzorging. Zij werken niet met standaard oplossingen, maar bieden op basis van jouw situatie een maatwerkoplossing.  

Voor de voorbereidende werkzaamheden in jouw tuin hebben we heldere instructiedocumenten. Hierin staat stap voor stap beschreven wat er nodig is qua grondwerk, electra en riool/water (indien van toepassing). Besteed je dit uit bij een aannemer, klusjesman of hovenier? Wij nemen met alle plezier het contact en afstemming met deze persoon van je over. Wil je graag dat wij ook dit werk voor je uitvoeren, dan zullen wij in ons netwerk de juiste persoon vinden om de klus te klaren.

Spreekt onze Brabantse nuchterheid je aan en ben je gecharmeerd van onze pods? Neem contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk op weg naar een prachtige tuinkamer of tuinkantoor.  

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.