Home / Een tuinkantoor in Drenthe

Een tuinkantoor in Drenthe

Een multifunctionele tuinkamer in de natuur
Opus Pod Tuinkantoor Amsterdam met Berging - Drenthe
De groene provincie, bekend om de hunebedden en uitgestrekte bossen en heidevelden. De perfecte, ruime omgeving om tot rust te komen of de beste business plannen uit te werken. Een werkplek in Drenthe creëren. De perfecte plek om veel werk te verzetten, een rondje door de natuur te wandelen en geniale ideeën te realiseren. Na een drukke werkweek het kantoor omvormen tot gastenverblijf. Zodat vrienden, familie of bed & breakfast bezoekers magisch te laten overnachten midden in de natuur met uitzicht op een groen bos.

Onze modellen in het echt


De gezelligste steden

Woon je in een van de gezellige steden of pittoreske dorpen van Drenthe? Dan bestaat er altijd een reden om te genieten van een tuinkamer in Drenthe. Deze ruimte kan je multifunctioneel inzetten. Denk aan het gebruik van een thuiswerkplek, tuinkamer of recreatieve ruimte. Met een tuinkamer in Drenthe creëer je altijd meer leefruimte, wie wordt daar nou niet gelukkig van? Je kan hem zelfs in een hand omdraai omtoveren tot tiny house. Door te kiezen voor een kitchenette, badkamer en uitklapbed. Bekijk dit paleisje in Assen eens! Of dit multifunctionele tuinkantoor in Eelde.

Wij bieden standaard twee modellen aan die volledig op maat zijn te bouwen. Het Beta model, het perfecte model als je de volledige breedte van de tuin wil gebruiken voor je tuinkamer in Drenthe. De toegangsdeur zit hierbij aan de lange zijde waardoor je een enorme raampartij kan creëren. Ook kan je er dan nog voor kiezen om aan een van de andere zijden een raam te plaatsen, zelfs op het dak. Over het dak gesproken, deze kun je bekleden met zonnepanelen of vetplanten. Het andere model heet Alpha, dit model zien we vaker bij de wat kleinere tuinen. Hierbij is de toegangsdeur aan de korte zijde en zien we voornamelijk veel ramen aan de lange zijde, indien dit mogelijk is.  

Prachtige natuurgebieden

Wakker worden in een tuinkamer in Drenthe. Midden op het platteland, dichtbij het bos of aan een meer. Door de houtlooks van de pod past het perfect bij iedere vorm van de natuur. Het thermisch gemodificeerd grenen hout integreert prachtig in de natuur. Dit is onze standaard uitvoering. Echter bouwen wij onze pods graag op maat, speciaal voor jou. Zo past het altijd perfect bij jouw wensen en behoeften. Denk het kiezen van een toilet, badkamer en of keukentje, de keuze uit een Climate Control System, vloerverwarming of (standaard) verwarming en zelfs kan je kiezen voor ergonomisch meubilair, zoals een sta-zit bureau en dé ideale bureaustoel.

Daarnaast is je tuinkamer in Drenthe perfect geïsoleerd waardoor je er tijdens alle seizoenen rustig kan werken, verblijven of ontspannen. Wij werken met isolatiemateriaal dat ook bij reguliere huizen wordt gebruikt. Dit is 12 cm dik glaswol voor de wanden en vloer en PIR isolatiemateriaal voor het dak. Het bouwen van deze pod gebeurt prefab in onze productiehal in Nistelrode. Wij gaan voor het beste resultaat voor jouw tuinkamer in Drenthe.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.