Home / Projecten / Tuinkantoor in Eelde

Een ruim tuinkantoor in Eelde, Drenthe, met een uitgebreid keukenblok inclusief hoge kasten voor extra opbergruimte. De pod in Eelde is niet zomaar een tuinkantoor maar een multifunctionele ruimte die wordt ingezet als praktijkruimte, tuinkamer en thuiswerkplek. Het is zowel een praktijkruimte voor een nagelstyliste als een thuiswerkplek voor hem met meerdere beeldschermen.

De plaatsing van dit tuinkantoor in Eelde

Op een zomerse dag is het tuinkantoor geplaatst. ’s Morgens wordt de pod geladen op de vrachtwagen van onze transportpartner en daarna vlug door naar Drenthe. Ruim 2,5 uur rijden vanuit onze productiehal in Nistelrode. Op locatie aangekomen, dan wordt de kraan voorbereid en vervolgens kan de pod de lucht in. Een hoge kraan die over een aantal hoge bomen moet stijgen voordat hij op zijn plek kan komen te staan. Gelukkig is alles heel soepel verlopen. Als de pod eenmaal perfect op de schroefpalen staat, kan een van onze vakman de pod controleren en de laatste puntjes op de i zetten. Denk aan het perfectioneren van de deur, eventueel wat installeren en even uitleggen hoe alle functies werken.

Deze klant heeft aangegeven dat ze wit schakelmateriaal prefereren (in plaats van het standaard zwarte schakelmateriaal). Ook is er gekozen voor een Climate Control Systeem zodat er door weer en wind comfortabel kan worden gewerkt. Het sedumdak is gekozen om de biodiversiteit te verbeteren in de groene omgeving. Maar ook helpt het ter isolatie, met een sedumdak wordt het in de zomer minder heet en ook geluiden van buitenaf worden nog extra gedempt naast het reguliere isolatiemateriaal.

Multifunctioneel gebruik

Het voordeel van een vrijstaande ruimte in de tuin is de multifunctionaliteit voor deze Opus pod eigenaren. De ene dag wordt het ingezet als praktijkruimte voor haar als nagelstyliste en het andere moment staan er meerdere beeldschermen zodat hij achter de computer kan werken. Maar wanneer er niet wordt gewerkt, is het tuinkantoor in Eelde ingenomen door de jeugd die daar zitten te “chillen”. Hieronder zie je heel duidelijk de verschillende gebruiksvormen van het tuinkantoor in Eelde.

Tuinkantoor in Eelde
Tuinkantoor in Eelde
Praktijkruimte aan huis
Praktijkruimte aan huis

Voor ondernemers is het mogelijk interessant om deze pagina over een tuinkantoor leasen te lezen of ons zakelijk advies. De prijs van een tuinkantoor verschilt uiteraard per project. Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze 3D configurator of het blogartikel over de prijs van een tuinkantoor.

"Sinds 2 weken hebben wij een Opuspod in onze tuin. Vanaf de dag dat wij contact zochten, tot aan nu zijn wij erg tevreden over de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Gemakkelijk te bereiken, transparant en snelle acties! Hierdoor hebben wij een pod die compleet is aangepast naar onze wensen. De pod is op en top afgewerkt door de vakmensen van Opus en de nazorg is top! Wij zijn erg blij met onze pod en de geboden service! Een pracht staaltje vakmanschap." Michel, Eelde
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt