Home / Een tuinkantoor in Overijssel

Een tuinkantoor in Overijssel

De beste ideeën vanuit de natuur
Tuinkantoor Opus Pod - Overijssel
Optimaal genieten van rust, ruimte en frisse lucht kan in Overijssel. Het is een omgeving met veel natuurgebieden, waar je ruim kan wonen en de perfecte plek voor een pod niet moeilijk te vinden is. Een tuinkamer in Overijssel kunnen wij realiseren! We bespreken samen je wensen en behoeften en komen samen tot de geschikte oplossing. Een geschikt tuinkantoor in Overijssel kan je bij OPUS - home office pods zeker vinden.

Onze modellen in het echt


Werken in Overijssel

Bedrijfsruimte huren. De kosten vliegen je om de oren, het heeft net niet de perfecte locatie en heeft niet de geschikte plek om je klanten of gasten te ontvangen. Een OPUS pod biedt dit wel. Een tuinkantoor in overijssel is een eigen plek die je kan kopen of leasen (lees dit artikel over de kosten van een OPUS pod), wat je in je achtertuin op het achtererf plaatst en de ideale plek om gasten te ontvangen. De (financiële) voordelen van een eigen OPUS pod:

  • het verhoogt je leefruimte waardoor het de huiswaarde positief beïnvloed
  • fiscale voordelen wanneer je er een toilet of badkamer in plaatst
  • het is multifunctioneel, gebruik het als praktijkruimte tot gastenverblijf in een handomdraai
  • dicht bij huis, geen last van file maar wel een afgezonderde plek om te werken
  • binnen 100 dagen in je tuin, vergunningsvrij, prefab en op maat gemaakt 
  • gaat erg lang mee door de duurzame kwaliteit

Kortom, de perfecte thuiswerkplek. Of je nou ondernemer bent, zzp’er, in dienst bent en veel thuis werkt of dat je gewoon meer leefruimte nodig hebt, een multifunctioneel tuinkantoor in Overijssel is geen overbodige luxe. Om een voorbeeld te schetsen van een tuinkantoor in Overijssel kun je eens kijken naar dit project in Almelo.

Nuchtere oosten

Naast dat je een tuinkantoor in Overijssel kan gebruiken als werkplek, kan je het net zo goed inzetten als tuinkamer in Overijssel. Het verschil? De functie. Wij bieden extra leefruimte aan en je kan zelf kiezen waar je deze ruimte voor gebruikt. Het is in principe meer woonplezier zonder te verhuizen of te verbouwen. Kom je ruimte te kort maar heb je geen zin in gedoe? Overweeg dan een tuinkamer in Overijssel wat wordt ontzorgt, binnen 1 dag is geleverd en volledig geïsoleerd is waardoor je er ieder seizoen comfortabel kan zitten.

Wij presenteren graag de verschillende opties in onze productiehal zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Er staat altijd wel een tuinkamer die (bijna) klaar is en meerdere tuinkamers in verschillende bouwstadia. Onze specialisten doen graag een bezichtiging met je, vraag hem hier aan. Dan lopen jullie samen door de productiehal en kan je aangeven wat je wensen en behoeften zijn. De eerste keuze is vaak voor welk model je gaat, een Alpha of een Beta. Heb je naar meer leefruimte ook meer opbergruimte nodig hebt? Kijk dan naar een tuinkamer met berging. Wij werken met verschillende soorten bergingen, namelijk een geïntegreerde, een losse of een bestaande berging.

Weet je eigenlijk nog niet precies waar je naar op zoek bent voor je tuinkamer in Overijssel. Bekijk de 3D configurator en ontdek hoe de tuinkamer er uiteindelijk uit komt te zien. Ook krijg je op deze manier een goed kostenplaatje te zien.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.