Home / Projecten / Tuinkantoor in Almelo

Hartje zomer is dit tuinkantoor in Almelo geplaatst. De locatie voor de pod was al perfect voorbereid en zelfs te tuin was wat aangepast. Het terras achter in de tuin is vergroot en in een L-vorm geplaatst. Dit oogt rustig en ruimtelijk en maakt een geheel van de overkapping en het nieuwe tuinkantoor. De schroefpalen zijn ondertussen geïnstalleerd door onze fundering-partner. Klaar voor de plaatsing!

Werken vanuit de tuin

Geen last meer van ellelange files, geen overlast van kletsende collega’s en werk en privé is gemakkelijk te scheiden. Vanuit huis loop je zo je tuinkantoor in. Deze klant heeft een tuinkantoor in Almelo. Er is gekozen voor een Beta 5 x 3,4 met een dubbele schuifpui. Ook had de klant de wens om een breder verticaal raam aan de zijkant in het midden te plaatsen. Uiteindelijk kwam dit niet helemaal goed uit in verband met de buiten unit van het Climate Control Systeem. In overleg met de klant is het raam zo veel mogelijk in het midden geplaatst, naast de ombouw voor de buitenunit.

Over de buiten unit van het Climate Control Systeem gesproken, deze heeft de klant gekozen in plaats van de standaard elektrische verwarming. Zo kan er koel worden gewerkt in de zomer en zit de klant er warm bij tijdens de koudere dagen van het jaar. Aan de binnenkant is zowel het plafond als de muren strak afgewerkt in de standaard witte kleur.

tuinkantoor in almelo

Tuinkantoor in Almelo plaatsen

Vanuit een weggetje achter de tuin kon het tuinkantoor in Almelo gemakkelijk worden geplaatst. De pod hoefde enkel over de poort en stond direct op de juiste plek. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de pod, de locatie waar de pod komt te staan en de omgeving van de woning selecteert onze vervoerspartner een kraan. Dit was een van de gemakkelijkere plaatsingen voor onze partner. Een eenvoudige autolaadkraan die de daad mocht verrichten.

tuinkantoor in almelo

De pod is hartje zomer geplaatst in Almelo. Ook dan zit deze klant er koeltjes bij door het Climate Control Systeem. Maar moet je eens zien hoe gaaf het tuinkantoor in Almelo er uit ziet in het donker.

tuinkantoor in almelo

Ben je direct overtuigd van een tuinkamer en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Of stel zelf je tuinkantoor samen met de 3D configurator. Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt