Home / Een tuinkantoor in Zeeland

Een tuinkantoor in Zeeland

De Zeeuwse lucht doet wonderen
Tuinkantoor met toilet Amsterdam - tuinkantoor in zeeland
Een kant en klaar tuinkantoor in Zeeland op je eigen landgoed heeft genoeg voordelen. Het is de provincie met de meeste zonuren, kilometers aan strand en de plek om tot jezelf te komen. Dit is ook dé reden voor Zeeuwen om de extra ruimte ook als gastenverblijf aan huis in te richten en deze eventueel te verhuren. Naast het prettige buitenleven en de vele toeristen wordt er natuurlijk ook gewerkt in Zeeland. Ook hiervoor kan een tuinkantoor goed fungeren. Kortom, een multifunctionele ruimte die vergunningsvrij kan worden geplaatst binnen 1 dag!

Onze modellen in het echt


Doordeweeks kantoor, in het weekend een gastenverblijf 

Naast dat je geisoleerde tuinkamer doordeweeks kan fungeren als thuiswerkplek, kan je het in het weekend omtoveren tot heerlijk gastenverblijf. Maak er een multifunctionele tuinkamer met sanitaire voorzieningen van, eigenlijk creëer je zo een tiny house in Zeeland. Een geliefde vakantiebestemming voor veel toeristen uit eigen land maar ook uit het buitenland. De tuinkamers kun je op meerdere mogelijkheden inzetten. Door de balans tussen een kantoorruimte en gastenverblijf is het handig om sanitaire voorzieningen toe te passen. Denk aan een kleine badkamer met toilet en eventueel kitchenette. Met een opklapbed heb je altijd voldoende ruimte in je pod. Bekijk deze pagina eens voor meer informatie over een gastenverblijf aan huis. Of vul de 3D configurator in en krijg direct een realistisch beeld van een OPUS pod met de gewenste opties.

Zeeuwse tuinkamer

Werken in de meest zonovergoten provincie van Nederland, dat doe je wellicht het liefst in de natuur. Met een kantoor in eigen tuin is dat mogelijk. Zeeland bevat verschillende woonplekken, achter de duinen, in een grote stad, in een klein dorp of misschien woon je wel aan een bos. Op al deze locaties is het mogelijk om een geschikte OPUS pod te plaatsen. Wij bieden tuinkamers met standaard afmetingen maar ook volledig op maat gemaakt. Zo past er altijd wel een tuinkantoor met berging, gastenverblijf of hobby-ruimte bij jou in de tuin. Wij verzekeren jou dat het een waardevolle investering is. Vraag de brochure aan voor de mogelijkheden. Ook bieden we verschillende betalingsmogelijkheden aan, denk aan het kopen of leasen van het tuinkantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij bouwen onze tuinkantoren in onze productiehal in Nistelrode, nabij Oss. Hier bouwen we alle tuinkantoren prefab, zo hebben wij al onze bouwmaterialen bij de hand en heb jij geen werklui over de vloer. 

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.