Home / Een tuinkantoor in Noord Holland

Een tuinkantoor in Noord Holland

Tuinkamer Amsterdam Opus Pod
Er zijn mensen die tuinkantoren alleen kennen van ‘horen zeggen’. Er zijn ook mensen die denken dat een tuinkantoor een ver-van-mijn-bed-show is, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Zo is model Beta niet alleen erg geschikt voor een kleine, knusse stadstuin, maar komt dit model tuinkantoor ook heel goed tot zijn recht als je buitenaf woont. Met een tuinkantoor creëer je ruimte, veel extra ruimte. Een tuinkantoor is veel meer dan ‘gewoon’ een kamer of ruimte erbij. Kan je je voorstellen wat een mooie schuifpui toevoegt aan jouw tuinkantoor? Je zal verbaasd zijn over de vele mogelijkheden van een tuin office in jouw tuin in Noord Holland.

Onze modellen in het echt


Woon je klein of juist riant?

Het maakt uiteraard nogal uit of je in een kleinere stadswoning woont, of meer buitenaf met veel ruimte om je heen. Wellicht kijk je zelfs prachtig de polder in? Daar is natuurlijk alle ruimte voor een tuinkantoor. De vraag is dan nog wel waar jouw toekomstige tuinkantoor het beste tot zijn recht komt: wat verder in de tuin, met veel privacy? Of juist bijna om de hoek bij je woonkamer, lekker dichtbij de rest van het gezin? Heb je een mooi grachtenpand, maar weinig buiten, dan zijn de keuzes uiteraard beperkter. Maar ook in dat geval is een tuinkantoor in Noord Holland een hele mooie en welkome aanvulling op de ruimte die je binnen al hebt. Zo kun je met een kleiner tuinkantoor toch eenvoudig een extra fijne werkplek toevoegen aan je woning.

Wél wat meer ruimte in je (stads)tuin? Dan kunnen onze grotere multifunctionele tuinkamers ook direct als gastenverblijf dienen mocht je gasten over de vloer krijgen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze tuinkamer die we hebben gerealiseerd in hartje Amsterdam. Naast de modellen Alpha en Beta bieden we ook maatwerk. We kunnen altijd samen naar de mogelijkheden kijken of we een geschikt tuinkantoor kunnen realiseren afgestemd op jouw wensen en afmetingen van de buitenruimte. Heb je beperkte buitenruimte en twijfel je? Zie hier een voorbeeld van een tuinkantoor zoals dat in Amsterdam door ons is geplaatst. Wil je meer tuinkantoor inspiratie uit jouw regio (bijvoorbeeld Haarlem, Alkmaar of Purmerend) ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of houd onze projecten pagina goed in de gaten.

Tuinkantoor of tuinkamer in Noord Holland

In Amsterdam zijn twee buren (los van elkaar) terecht gekomen bij OPUS – home office pods en vroegen beiden een tuinkantoor aan. Later zijn deze buren samen gaan werken en zijn er twee prachtige pods geplaatst. Maar ook dit project in Huizen is prachtig geworden, de pod staat over de gehele breedte van de tuin. Een flinke pod die prachtig is afgewerkt. Laat staan deze dit geweldige tuinkantoor in Schagen, midden in de natuur in Noord Holland.

Model Alpha, Beta of maatwerk

Tuinkantoren zijn er in allerlei soorten en maten. Zoals aangegeven hebben wij standaard modellen in ons portfolio, maar is maatwerk ook mogelijk. Bij maatwerk bepaal jij wat je belangrijk vindt. Wij geven ook altijd advies om samen tot de beste situatie te komen. Jij geeft de gewenste afmetingen aan, en welke opties jij in jouw tuin office Noord Holland wilt. Dus kijk eens wat jij vindt van tuinkantoor Alpha of tuinkantoor Beta. Wat spreekt je aan, en wat zou je graag anders willen? Advies en overleg zijn altijd mogelijk: alles wordt gedaan om jou tot je beste keuze tuinkantoor te laten komen.

Tenslotte is het nog goed om te weten dat je tuinkantoren niet alleen bij ons kunt kopen, maar ook kunt leasen. Dit bespaart jou dus de investering vooraf, maar geeft je wel direct alle voordelen van een tuinkantoor in Noord Holland.

Vind nog meer inspiratie in de brochure

Een brochure is gratis en geheel vrijblijvend. In onze brochure vind je het scherpe introductieaanbod, de specificaties, meerwerkopties en lees je alles over het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen over tuinkantoren? Lees ook onze andere blogs.