Beta

Van tuinkantoor tot multifunctionele luxe tuinkamer

Werk thuis met focus. Dit model staat niet alleen goed in een smalle stadstuin, maar ook vrijstaand in een ruimere tuin. OPUS pods zijn standaard voorzien van luxe afwerking, maar er zijn nog tal van mogelijkheden zoals het toevoegen van een dubbele schuifpui of dakraam.

  • Toegangsdeur aan de lange zijde van het tuinkantoor
  • Grote glazen pui met deur of schuifpui
  • Volledig afgewerkt óf casco
  • Maatwerk mogelijk
  • Beschikbaar vanaf €23.600
Tuinkantoor - Multifunctioneel tuinkantoor RijswijkTuinkantoor met Berging LekkerkerkLuxe poolhouse bij mini poolOPUS pod tuinkantoor in DuivenOpus pod met overstek AmsterdamTuinkantoor ApeldoornTuinkantoor Den HoornTuinkantoor RotterdamTuinkantoor Baarsjes AmsterdamTuinkantoor Amsterdam Opus Pod TuinTuinkantoor prefab - Tuinkamer met harmonica schuifpuiTuinkamer in Utrecht met Schuifpui - TuinkamerTiny office - Tuinkantoor Interieur - Praktijkruimte aan huisTuinkantoor Vught
1 / 18
Luxe en volledige afwerking

Specificaties

Onze modellen in het echt

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met onze pods? Ontdek Zakelijk
Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt

Hoe werkt het?

Ontdek in vier stappen hoe wij een OPUS pod voor je realiseren.
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Veelgestelde vragen

Jazeker, maak je wensen bekend tijdens het contact. We hebben tal van standaard soorten ramen die we kunnen voorzien. Denk aan een dakraam, horizontale ramen, in oppervlak grotere raampartijen, ramen met draai-/kiepfunctionaliteit of een raam naar exacte wens/afmeting. Alles is mogelijk.

Onze tuinkantoren vanaf 15 m2 zijn optioneel te voorzien van een geïntegreerde berging met losse toegangsdeur. Daarnaast kunnen wij een los tuinhuis, in dezelfde stijl, leveren. Zie dit project.

Jazeker. Standaard worden de pods voorzien van een enkele draaideur. Aanvullend bieden wij een aantal andere mogelijkheden welke wij vaak voor onze klanten voorzien in hun pods. Denk aan dubbele (openslaande) deuren, enkele schuifpui, dubbele schuifpui, harmonica schuifpui etc. Maak je wensen bekend tijdens de offerte aanvraag of het verdere contact.

Ja, binnen bepaalde kaders. De volledige productie vindt plaatst in eigen beheer (excl. productie van staal en glas). Dit maakt ons zeer flexibel in het kunnen voorzien in alle mogelijke wensen. Zowel op het gebied van afmetingen, vormgeving, voorzieningen (als sanitair), materiaalkeuze als inrichting is maatwerk mogelijk. Op dit moment bouwen wij niet groter dan 8,00m bij 4,00m.

Ja, dit is één van de vele maatwerk mogelijkheden. Geef het aan bij je offerte aanvraag of gedurende het contact.

Wij bouwen onze pods in verschillende standaardafmetingen, variërend van 6m2 tot 20m2. Bekijk op deze pagina de verschillende modellen. Liever een tuinkantoor volledig op maat? Neem contact met ons op.

Het Beta model en de service van OPUS zijn beoordeeld met een 9.8

Wat onze klanten over ons zeggen. Bekijk alle reviews
TrustpilotGoogle

Bezoek onze productiehal

Onze pods zijn in het echt nog mooier dan op de foto's. We nodigen je graag uit om onze pods te komen bekijken.

location Grote Heide 12, Nistelrode

Productiehal