Home / Projecten / Tuinkantoor in Hillegom

Een prachtige locatie met uitzicht over een tulpenveld en het zonnetje en de blauwe lucht zorgde voor een heerlijke voorjaarssfeer. Dit tuinkantoor staat nu bij de gelukkige eigenaren in Hillegom. De functie van dit tuinkantoor is vooral werken. Maar er is ook gekozen voor een geïntegreerde berging met water afvoer en toevoer om de wasmachine en droger te kunnen plaatsen en gebruiken.

Werken en wassen

Deze klant heeft gekozen voor een Beta 5,0 x 3,40 met geïntegreerde berging. Dit zorgt niet alleen voor een ruime werkplek, maar ook voor voldoende was- en opbergruimte. Deze pod heeft openslaande deuren naar de ruime werkplek. Door de riante raampartij aan de voorkant en een draai- en kiepraam aan de zijkant krijg je veel natuurlijke lichtinval. Dit heeft een positieve invloed op je werkprestaties. Daarnaast kijk je uit op een prachtige tulpenvlakte, daar dadelijk meer over. De werkruimte heeft een Climate Control Systeem zodat je tijdens alle weersomstandigheden comfortabel kan blijven werken in het kantoor. De deur naar de berging is bekleed met dezelfde houten gevelbekleding. Daardoor valt de deur mooi weg in de pod. In de berging is een water toevoer en afvoer gecreëerd. Op deze manier kan de wasmachine mooi in de berging komen te staan. Verder kan je nog voldoende opbergruimte maken, zoals een kast boven de wasmachine en droger en meerdere planken ophangen.

Prachtig uitzicht

Het tuinkantoor in Hillegom is gelegen naast een tulpenveld. Momenteel is het veld (nog) niet in bloei maar wij mogen in het voorjaar zeker nog eens langskomen voor wat kleurrijke foto’s. Kun je het je al voorstellen? Werken met uitzicht op een kleurrijk tulpenveld. Roze, oranje, geel en veel groen, dat moet er magisch uit zien. De keuze voor een raam aan de zijkant was daarom ook een belangrijke toevoeging voor deze klant. Wist je dat het werken in een natuurrijke omgeving het welzijn verbeterd en stress reduceert? Reden genoeg voor een vrijstaand tuinkantoor in de tuin. Ook adviseren we om wat planten in het kantoor te plaatsen. Dit verbetert de creativiteit, maakt je positiever en het ziet er gewoon mooier uit!

Keuze stress

Je hebt de knoop doorgehakt, je kiest voor een vrijstaand tuinkantoor van OPUS – home office pods. Vervolgens sta je in Nistelrode in de productiehal, zie je alle pods in het echt en kom je in gesprek met een van onze adviseurs. Ze gaan vragen stellen, wat zijn je wensen en behoeften… Dit is het moment dat je de eerste keuzes gaat maken. Naast de keuze voor het model en de afmetingen sta je voor de volgende keuzes: wat voor wand- en plafondafwerking, welke tint vloer, wat voor toegangsdeuren, hoeveel ramen, wil je ook dak bekleding zoals een sedumdak of zonnepanelen. En ga zo maar door. Geen paniek, onze adviseurs gaan stap voor stap alle keuzes langs. Kom je thuis en denk je ‘had ik toch maar…’. Geen zorgen, bel ons op en wij passen de offerte gewoon aan. Kortom, geen stress en laat het traject rustig op je af komen. Je kan ons altijd bellen, appen of mailen met al je vragen.

Ben je ook op zoek naar een tuinkantoor met geïntegreerde berging, dan ben je bij OPUS – home office pods aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt