Home / Projecten / Homegym in Amsterdam

Je hebt een woonhuis in Amsterdam met een ruime tuin, maar je hebt geen plek om lekker te sporten? Dan is een thuisgym in je tuin wellicht wel de oplossing waar je nog niet eerder aan had gedacht! Als ondernemer heeft deze pod eigenaar al een heleboel mogen bereiken, zijn ultieme droom was dan ook om ongestoord te kunnen sporten in zijn eigen tuin. Zoals op de foto’s te zien is het een tuin om bij weg te dromen, laat staan de homegym die is toegevoegd.

Het hele jaar door comfortabel sporten

Een gekoelde en verwarmde fitnessruimte in Amsterdam is perfect voor deze pod eigenaar. Niet alleen deze eigenaar sport graag in de fitnessruimte, ook zijn vrouw en kinderen zijn regelmatig te vinden in de mini sportschool in de achtertuin. Met het Climate Control System kunnen deze fanatiekelingen het hele jaar door sporten, het is niet te koud en niet te warm in deze thuisgym in Amsterdam. Onze PVC vloeren zijn standaard erg onderhoudsvriendelijk, wat erg prettig is met zo’n homegym in je tuin. Deze klant heeft een luxe loopband, een racefiets en een multifunctioneel fitnessapparaat in de home gym geplaatst. Zo kan hij en de huisgenoten in feite alle oefeningen uitoefenen die anders in de lokale sportschool worden uitgevoerd.

Heb je genoeg gehad van het sporten? Haal het sportapparatuur uit de ruimte en zet er bijvoorbeeld een prettig kantoor en slaapbank in, zo creëer je er binnen een handomdraai een thuiswerkplek, tuinkamer, praktijkruimte aan huis en gastenverblijf in de tuin van.

De voordelen van een fitnessruimte aan huis

Je hoeft nooit meer naar de lokale sportschool, je kan 24/7 sporten zonder dat jij wordt gestoord of dat jij een ander stoort en je kan hem helemaal aanpassen naar jouw smaak. Met de keuze voor een dubbele schuifpui, raam aan de zijkant en Climate Control System heeft deze pod eigenaar zijn fitnessruimte in Amsterdam helemaal eigen gemaakt. Hij zet graag de schuifpui deuren open zodat er veel frisse lucht binnen komt om heerlijk te kunnen sporten. Naast dat hij graag binnen sport, is het ook een fanatieke wielrenner. Met zijn sportruimte aan huis kan hij nu ook met slechtweer een lekker stukje trappen! Hieronder hebben we de voordelen van een fitnessruimte aan huis opgesomt:

  • Gemak & toegankelijkheid
  • Privacy & comfort
  • Besparing van tijd & geld
  • Hygiëne & veiligheid
  • Persoonlijke aanpassing
  • Familie- en sociale interactie
  • Continuïteit & consistentie

We hebben een pagina geschreven waar we alle voordelen van een home gym hebben uitgeschreven, lees het hier!

Zo’n homegym in de tuin ziet er in de avond ook nog eens super gezellig uit en geeft extra sfeer en waarde aan je woning.

Ben jij ook geïnteresseerd in een fitnessruimte aan huis? Laat het ons weten en wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing. Je kan naar onze contactpagina gaan, de 3D configurator invullen of vrijblijvend een brochure aanvragen

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt