Home / Projecten / Tuinkantoor met toilet en berging in Amsterdam

Multifunctioneel tuinkantoor met toilet

Een tuinkantoor met toilet maakt je werkplek of tuinkamer helemaal af. Voor de belanstingdienst is het toilet van oudsher een voorwaarde om de investering in een thuiskantoor ook als zakelijke kosten op te mogen voeren. Wat ons betreft is dit (zeker na de corona pandemie en de shift naar thuiswerken) een wat verouderde kijk op zaken, wij volgen de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend op de voet. In de tussentijd helpen wij je maar al te graag met een ingebouwd toilet, iets wat natuurlijk ook extra conform geeft aan je tuinkamer. Zeker wanneer je de pod ook als gastenverblijf wil gaan gebruiken.

Deze tuinkamer wordt als kantoor én als gastenverblijft gebruikt, daarnaast hebben we deze pod voorzien van een geintregreerde tuinkast of berging, wat erg praktisch is voor het opruimen van diverse tuinspullen en (kinder)fietsen.

Door de pod helemaal achterin de tuin te plaatsen creëer je een nette afsluiting van je tuin, wat je tuin direct een upgrade geeft. De keuze voor onze natuurlijke materialen geeft de pod je tuin ook een knusse uitstraling en geeft je extra mogelijkheden om op verschillende momenten van de dag op verschillende plekken in je tuin te genieten van de zon (en de rust).

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Top bedrijf, alles tot in de puntjes geregeld! Vakmannen met een uitstekende customer service. Alles op maat afgestemd op onze wensen. We zijn super blij met het resultaat!" Bram, Amsterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer