Home / Projecten / Tuinkantoor in Vught

Tuinkantoor op maat

Elke tuin is uniek. Toen we voor onze bezichtiging op locatie bij deze klant kwamen hadden we direct een goed idee hoe de OPUS pod op een zo natuurlijk mogelijke wijze op zou kunnen gaan in deze groene tuin. Onze architect heeft vervolgens dit 4 x 3,4 tuinkantoor speciaal ontworpen.

Doordat de voorkant van de pod veel zon vangt hebben we er hier voor gekozen deze beta pod niet volledig van een glazen voorpui te voorzien, maar het accent van glas en lichtinval naar de zijwand te verplaatsen.

Dit ruime tuinkantoor past perfect in deze ruime tuin en gaat, mede door boompjes en planten rondom, op in zijn omgeving. Door de extra vierkante meters dient deze home office óók als muziekruimte, chill hok voor de kids en door de slaapbank zelfs als extra slaapkamer.

"Wij zijn heel blij met onze OPUS Pod. Het mooie ontwerp staat heel goed in onze tuin en gaat mooi op in de omgeving. De maten zijn ook precies goed, niet te groot en niet te klein. Het is een heerlijke plek om te werken en te chillen. Thomas heeft ons goed geadviseerd en is ook heel behulpzaam geweest bij de opties voor het straatwerk om de Pod heen. Kortom, een absolute aanrader!" Boudewijn, Vught
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt