Home / Projecten / Tuinkantoor in Rotterdam

Een tuinkantoor in Rotterdam dat bijna dagelijks wordt gebruikt. Een droom die uitkomt voor deze hoogleraar. Het biedt hem de vrijheid om te werken in zijn eigen omgeving zonder te worden gestoord door het gezin of de hond. Voor deze hoogleraar is het belangrijk dat hij in een comfortabele en rustige ruimte kan werken, colleges te geven en zelf te onderzoeken. Tijdens het samenstellen van dit tuinkantoor in Rotterdam is er focus gelegd op een lichte ruimte en voldoende opbergruimte. Ook moest het een multifunctionele ruimte zijn wat naast werkruimte ook gebruikt kan worden als gastenverblijf.

Opus Thuiswerkplek
Opus Thuiswerkplek

Werkruimte met toilet en slaapbank

Zoals op de foto’s te zien is het tuinkantoor in Rotterdam ruim opgezet. Een boekenkast tegen de muur, een eenvoudige (slaap)bank tegen de muur en halverwege de ruimte een bureau met de nodige toebehoren. De keuze voor lichte muren, PVC vloer en meubels in combinatie met het dakraam en de ramen zorgt voor een zeer ruim gevoel. De aankleding met een aantal plantjes en mooie kunst/schilderijen geeft het luxe tuinkantoor een zeer warme uitstraling.

Het is een multifunctionele ruimte omdat de wens er was dat er ook gasten kunnen blijven overnachten. Daarom heeft deze klant er een slaapbank neergezet. Dit ziet er doorgaans gezellig en gestyled uit maar is binnen een handomdraai in gebruik als bed. Ook heeft de klant gekozen voor een toilet in zijn pod. Echter heeft hij gekozen voor een casco toiletruimte om zelf een toilet te plaatsen. Een zeer toegevoegde waarde wanneer de thuiswerkplek voor verschillende functies wordt gebruikt.

Geïntegreerde berging

Nooit genoeg opbergruimte voor de eigenaren van dit tuinkantoor in Rotterdam. Daarom hebben ze gekozen voor een ruime berging die geïntegreerd is in de pod. Hiermee verlies je minimale opbergruimte als je bijvoorbeeld een schuurtje moet weghalen om het tuinkantoor te kunnen plaatsen. In de berging van deze klant staat een stevige stellingkast waar wat tuinspullen, klusmateriaal en de grasmaaier staat. Een ideale oplossing!

Tuinkantoor met berging

Aanbouw in dezelfde stijl

Onze pods staan bekend om het schuine dak en het voorportaal om diepte te creeren. Deze klant heeft gekozen voor een recht dak en een verkort voorportaal. Het rechte dak past goed bij de aanbouw van de hoofdwoning. Het verkorte voorportaal zorgt voor een grotere binnenruimte. De openslaande deuren geven het gevoel dat buiten en binnen samenkomen en geeft je in de zomermaanden écht en fijn buitengevoel.

Ben jij nou ook geïnteresseerd in een tuinkantoor, voor welk beroep dan ook. Laat het ons weten en wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing. Je kan naar onze contactpagina gaan, de 3D configurator invullen of vrijblijvend een brochure aanvragen

"We zijn super blij met onze pod (beta 5x3.4). Een geweldige unit voor een tuinkantoor met een aangebouwde schuur. De levering in Rotterdam was perfect en met alle zorg die nodig was. Een uitstekende klantenservice. Bedrijf te vertrouwen 100%." Nicolas, Rotterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt