Home / Projecten / Tuinkamer in Amsterdam

Multifunctionele tuinkamer in centrum Amsterdam

Voor veel mensen is de woningmarkt momenteel een grote uitdaging. Veel mensen zouden graag groter wonen maar dit wordt praktisch onmogelijk gemaakt door schaarste in het aanbod. Met een OPUS pod voeg je gemakkelijk en snel woonmeters toe aan je woning, zo ook bij dit project in Amsterdam.

Deze tuinkamer wordt als kantoor én als extra kamer voor de kinderen gebruikt, door de goede isolatie en verwarming wordt de pod zelfs als slaapkamer ingezet als er gasten over de vloer komen. Je kunt dus wel zeggen dat dit een super multifunctionele tuinkamer is. Deze tuinkamer is prefab gebouwd in onze productiehal in Nistelrode en werd met een torenkraan in slechts 3 uur tijd op de juiste plek gezet.

Door de pod helemaal achterin de tuin te plaatsen creëer je een nette afsluiting van je tuin, wat je tuin direct een upgrade geeft. De keuze voor onze natuurlijke materialen geeft de pod je tuin ook een knusse uitstraling en in de avond zorgt de verlichting voor prachtige plaatjes.

Tuinkamer Amsterdam Opus Pod
Tuinkamer Amsterdam met verlichting

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Mooi om te zien hoe de POD in onze groene tuin past. " Madeline, Amsterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt