Home / Projecten / Tuinkamer in Amsterdam

Multifunctionele tuinkamer in centrum Amsterdam

Voor veel mensen is de woningmarkt momenteel een grote uitdaging. Veel mensen zouden graag groter wonen maar dit wordt praktisch onmogelijk gemaakt door schaarste in het aanbod. Met een OPUS pod voeg je gemakkelijk en snel woonmeters toe aan je woning, zo ook bij dit project in Amsterdam.

Deze tuinkamer wordt als kantoor én als extra kamer voor de kinderen gebruikt, door de goede isolatie en verwarming wordt de pod zelfs als slaapkamer ingezet als er gasten over de vloer komen. Je kunt dus wel zeggen dat dit een super multifunctionele tuinkamer is. Deze tuinkamer is prefab gebouwd in onze productiehal in Nistelrode en werd met een torenkraan in slechts 3 uur tijd op de juiste plek gezet.

Door de pod helemaal achterin de tuin te plaatsen creëer je een nette afsluiting van je tuin, wat je tuin direct een upgrade geeft. De keuze voor onze natuurlijke materialen geeft de pod je tuin ook een knusse uitstraling en in de avond zorgt de verlichting voor prachtige plaatjes.

Tuinkamer Amsterdam Opus Pod
Tuinkamer Amsterdam met verlichting

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"We hebben onze OPUS Pod nu ruim een half jaar en we zijn er erg blij mee. We gebruiken het als kantoor en als extra TV/slaap kamer. De verlichting is perfect en ook de verwarming werkt goed. De afwerking is mooi zowel van binnen als van buiten. De plaatsing van de Pod (midden in Amsterdam, dus best een uitdaging) ging heel soepel. We raden het van harte aan!" Madeline, Amsterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt