Home / Projecten / Tuinkantoor in Oisterwijk​

Tuinkantoor in Oisterwijk op maat

Als Brabants bedrijf, werkend met enkel lokale leveranciers en vakmensen, had deze plaatsing in van het tuinkantoor in Oisterwijk een speciaal tintje: de eerste levering van ons tuinkantoor in Brabant.

In samenwerking met deze enthousiaste klanten ontwikkelde we een design home office pod volledig op maat van de tuin. Na wat passen en meten stond het kantoor precies op zijn plek, naast de kippenren. Gebakken eitje tussen de middag?

Ben jij zelf handig en wil je nog wat klussen in je eigen tuinkantoor? Dat kan! Deze klant heeft zelf de armen uit de mouwen gestoken met hun tuinkantoor in Oisterwijk. Deze klant wilde graag een houten visgraat vloer leggen, in plaats van de standaard PVC vloer. Zo leverde wij de pod zonder vloer en kregen we later de foto’s doorgestuurd: een prachtig eindresultaat!

Tuinkantoor in Oijsterwijk
Opus pod Tuinkantoor met foto behang

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"Blij met de kantoor pod die geplaatst is achter in de tuin. Jong en enthousiast team waarbij we één van de eerste pods hebben besteld. Flexibel in ontwerp en meedenkend. Wat kleine puntjes die verbeterd konden worden, maar die werden direct goed opgepakt" Jordi, Oisterwijk
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt