Home / Projecten / Tuinkantoor in Oijsterwijk​

Tuinkantoor op maat

Als Brabants bedrijf, werkend met enkel lokale leveranciers en vakmensen, had deze plaatsing in Oisterwijk een speciaal tintje: de eerste levering van ons tuinkantoor in Brabant.

In samenwerking met deze enthousiaste klanten ontwikkelde we een design home office pod volledig op maat van de tuin. Na wat passen en meten stond het kantoor precies op zijn plek, naast de kippenren. Gebakken eitje tussen de middag?

Ben jij zelf handig en wil je nog wat klussen in je eigen tuinkantoor? Bespreek met ons de mogelijkheden. Deze klant wilde graag een houten visgraat vloer leggen, in plaats van de standaard PVC vloer. Zo leverde wij de pod zonder vloer en kregen we later de foto’s doorgestuurd: een prachtig eindresultaat!

Opus pod Tuinkantoor met foto behang

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Blij met de kantoor pod die geplaatst is achter in de tuin. Jong en enthousiast team waarbij we één van de eerste pods hebben besteld. Flexibel in ontwerp en meedenkend. Wat kleine puntjes die verbeterd konden worden, maar die werden direct goed opgepakt" Jordi, Oisterwijk
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer