Home / Projecten / Tuinkantoor in Assen

Op een prachtige lentedag is dit tuinkantoor in Assen geplaatst. Het is een Beta 4 x 3 meter. Dit model wordt vaak gekozen als de pod over de breedte op het achtererf wordt geplaatst. De toegangsdeur zit aan de lange zijde. Vaak wordt er gewerkt met een grote glazen pui met een of dubbele openslaande deur(en) of een enkele of dubbele schuifpui.

Comfortabele thuiswerkplek

Zoals hierboven genoemd is dit project een Beta model. Deze klant heeft gekozen voor een dubbele schuifpui. Automatisch kies je dan voor een grote raampartij. Zo komt er veel daglicht binnen, wat een positieve invloed heeft op je werkprestaties. Ook heeft dit prachtige tuinkantoor in Assen een sedumdak. Een geweldige keuze aangezien de pod beschut staat tussen de bomen. Fijn voor de biodiversiteit en voor de bloemetjes en de bijtjes. Een sedumdak helpt ter isolatie van de buitentemperatuur maar ook om geluid te dempen. Het dak heeft geen onderhoud nodig, de vetplanten op het dak zorgen goed voor zichzelf.

De klant had een extra verzoek om een alternatieve verwarming te bestellen. We hoefden dan alleen voor een extra stopcontact te zorgen en de klant was tevreden! Nog een ander verzoek, wat we niet vaak krijgen maar wel altijd mogelijk is, was de kleur op de binnenwanden. Wij gebruik standaard wit maar deze klant wilde RAL 1015. Dit is een wat warmere, doch lichte ivoor kleur. Op deze manier wordt de pod helemaal naar wens en kant en klaar geplaatst op locatie.

Kantoor er in, speeltoestel er uit

De kinderen van deze pod-eigenaren spelen niet meer in het speeltoestel achter in de tuin. Tijd voor een waardevolle herindeling van de tuin. Ze hebben gekozen voor een multifunctioneel tuinkantoor. Deze wordt eerst geplaatst, prachtig achter in de tuin en een beetje verschut tussen de bomen en bossen. Daarna was onze transportpartner zo vriendelijk om ook het speeltoestel weg te halen. Ook de buiten tafel werd verplaatst naar de oude plek van het speeltoestel.

Kortom, een hele herindeling van de tuin. Eindelijk een tuinkantoor in Assen waar ze comfortabel kunnen thuiswerken tijdens de corona pandemie. Maar wat ook multifunctioneel kan worden gebruikt. Ideaal als je kinderen hebt. Zij kunnen, nadat jij klaar bent met werken, zelf in de multifunctionele pod chillen met vriendjes bijvoorbeeld.

tuinkantoor in assen

Dit tuinkantoor in Assen is helemaal naar wens en hier kan lekker worden gewerkt. Ook een fijne werkplek in de tuin nodig? Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt