Home / Projecten / Tuinkantoor in Huizen

Werken doe je natuurlijk niet altijd alleen. Soms krijg je bezoek om samen ergens aan te werken of wil je als ondernemer klanten ontvangen in je tuinkantoor. Onze architect heeft deze 4 x 3 pod speciaal ontworpen voor deze behoefte.

Door de dubbele schuifpui tover je dit tuinkantoor daarnaast in een handomdraai om tot een overkapping. Zo geniet je in zowel de winter als de zomer van je tuin, enorm multifunctioneel dus.

Dit tuinkantoor is voorzien van een climate control systeem. Een systeem dat naast verwarmen en verkoelen ook kan ontvochtigen. Zo werk je altijd in een, door jou zelf te bepalen, prettig werk klimaat. Doordat de pod aan beide kanten tussen muren/schutting staat hebben we een dakraam aangebracht voor extra lichtinval in deze home office pod.

"Wij zijn super blij met ons tuinkantoor. Het is echt een plezier om er in te werken en cliënten te ontvangen. De opus wordt kant en klaar geleverd, echt ideaal. En van buiten is het ook een plaatje. Een aanwinst voor de tuin" Rixt, Huizen
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer