Home / Projecten / Tuinkantoor in Huizen

Werken doe je natuurlijk niet altijd alleen. Soms krijg je bezoek om samen ergens aan te werken of wil je als ondernemer klanten ontvangen in je tuinkantoor. Onze architect heeft deze 4 x 3 pod speciaal ontworpen voor deze behoefte.

Door de dubbele schuifpui tover je dit tuinkantoor daarnaast in een handomdraai om tot een overkapping. Zo geniet je in zowel de winter als de zomer van je tuin, enorm multifunctioneel dus.

Climate control systeem in tuinkantoor

Dit tuinkantoor is voorzien van een climate control systeem. Een systeem dat naast verwarmen en verkoelen ook kan ontvochtigen. Zo werk je altijd in een, door jou zelf te bepalen, prettig werk klimaat. Doordat de pod aan beide kanten tussen muren/schutting staat hebben we een dakraam aangebracht voor extra lichtinval in deze home office pod.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Ben je direct overtuigd en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Wij zijn super blij met ons tuinkantoor. Het is echt een plezier om er in te werken en cliënten te ontvangen. De opus wordt kant en klaar geleverd, echt ideaal. En van buiten is het ook een plaatje. Een aanwinst voor de tuin" Rixt, Huizen
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt