Home / Projecten / Tuinkantoor in Voorburg

Tuinkantoor met bijpassende berging

Vaak komen onze tuinkantoren in plaats van een bestaand gebouw of tuinhuis in de tuin. Wie heeft er geen ruimte in zijn tuin voor tuinmeubels, kussens en de grasmaaier? Zo ook deze klant, waar óók het bestaande tuinhuis aan vervanging toe was.

Omdat we geen uitdaging uit de weg gaan hebben we voor deze klant daarom een nieuwe bijpassende berging gebouwd in dezelfde stijl als de OPUS pod. Een mooi totaal project.

Dit tuinkantoor is voorzien van een climate control systeem, enkele schuifpui en onze karakteristieke verticale ramen in de zijwand. Ook rusten wij onze home offices sinds kort standaard uit met een antraciet gekleurde hemelwaterafvoer, welke goed kleurt bij de kozijnen en het stalen vloerframe.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Top bedrijf met een top service! " Adinda, Voorburg
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt