Home / Projecten / Tuinkantoor in Langweer

Thuiswerkplek in tuinkantoor op prachtige locatie

Wie droomt er niet van? Verhuizen van de drukke randstad naar een plek in Nederland met prachtig uitzicht over ons landschap, met een tuinkantoor in Friesland. Deze pod plaatste wij op een fantastische locatie in het landschap van Friesland. Een thuiswerkplek zoals je ze niet veel ziet en waar wij zelf ook jaloers op zijn.

Wij plaatsten hier onze Beta 4 x 3 pod met extra ramen aan de zijkant – waarvan 1 draai/kiep raam -, climate control en groen sedumdak. Het resultaat is adembenemend. Naast tuinkantoor wordt deze pod multifunctioneel ingezet door middel van een slaapbank.

Tuinkantoor in Friesland optimaliseren

Dit tuinkantoor in Friesland is in een later stadium voorzien van bijpassende zonneschermen om zowel het zonlicht als de warmte in de pod nog beter te controleren. Nadat het plaatsen van het tuinkantoor kan je het zelf natuurlijk nog verbeteren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je pod goed blijft onderhouden zodat deze lang mee gaat en mooi blijft.

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"Thuiswerken next level. In onze tuin in het landelijke Friesland is een Opus Pod geplaatst. Een perfecte manier om je huis te voorzien van een extra kamer. Ik gebruik ‘t als een kantoor voor thuiswerken. Voorzien van airco, kantelramen, een in hoogte verstelbaar buro en sedem op het dak. Echt perfect. Ik ben erg blij hoe het hele traject verlopen is. Van eerste offerte en specificatie tot installatie in de tuin. Opus is een fijn bedrijf om mee samen te werken en de pod is de ultieme thuiswerkplek. Of logeerkamer, praktijkruimte of tuinkamer." Maurice, Langweer
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt