Home / Projecten / Tuinkantoor in Friesland

Thuiswerkplek in tuinkantoor op prachtige locatie

Wie droomt er niet van? Verhuizen van de drukke randstad naar een plek in Nederland met prachtig uitzicht over ons landschap. Deze pod plaatste wij op een fantastische locatie in het landschap van Friesland. Een thuiswerkplek zoals je ze niet veel ziet en waar wij zelf ook jaloers op zijn.

Wij plaatste hier onze Beta 4 x 3 pod met extra ramen aan de zijkant – waarvan 1 draai/kiep raam -, climate control en groen sedum dak. Het resultaat is adembenemend. Naast tuinkantoor wordt deze pod multifunctioneel ingezet door middel van een slaapbank.

Deze pod is in een later stadium voorzien van bijpassende zonneschermen om zowel het zonlicht als de warmte in de pod nog beter te controleren. Zie hieronder de foto’s.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"Thuiswerken next level. In onze tuin in het landelijke Friesland is een Opus Pod geplaatst. Een perfecte manier om je huis te voorzien van een extra kamer. Ik gebruik ‘t als een kantoor voor thuiswerken. Voorzien van airco, kantelramen, een in hoogte verstelbaar buro en sedem op het dak. Echt perfect. Ik ben erg blij hoe het hele traject verlopen is. Van eerste offerte en specificatie tot installatie in de tuin. Opus is een fijn bedrijf om mee samen te werken en de pod is de ultieme thuiswerkplek. Of logeerkamer, praktijkruimte of tuinkamer." Maurice, Langweer
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer