Home / Projecten / Tuinkamer in Utrecht

Multifunctionele tuinkamer

Deze tuinkamer in Utrecht is voor zowel tijdens de warmere als koudere dagen bruikbaar. Waarom zouden we het leven in de tuin beperken tot een aantal maanden in het jaar waarin het een aangename temperatuur is? Ook in de winter kan het heerlijk zijn om in de tuin te relaxen, een boekje te lezen en met het gezin te ontbijten. 

Door de dubbele schuifpui tover je dit tuinkantoor in Utrecht daarnaast in een handomdraai om tot een overkapping. Het extra raam in de zijgevel geeft het ontwerp nét wat meer leven en daarnaast zorgt het voor een aangenaam uitzicht vanuit de pod. 

Luxe tuinkamer in Utrecht

Deze luxe tuinkamer in Utrecht is voorzien van onze lichtkleurige houtlook PVC vloer. Deze klant laat zien dat je met een aantal meubels en accessoires deze tuinkamer omtovert tot knusse ruimte. Zo leef je dus zowel in de winter als in de zomer heerlijk vanuit buiten en creëer je in een handomdraai extra leefruimte.

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"Onze Opus Pod is keurig op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Het is echt een turn key kantoor/kamer, direct na de uiterst snelle plaatsing konden we er al gebruik van maken. De afwerking is van hoog niveau. Er waren twee kleine punten van aandacht, deze zijn snel en naar alle tevredenheid opgelost. Super service, dat geeft vertrouwen. Het contact met Opus verliep soepel, altijd snelle reactie. We gebruiken de Pod nu voor werk en vrije tijd. Dankzij de dubbele schuifdeur kunnen we de Pod ook als veranda gebruiken!" Marcel, Utrecht
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt