Home / Projecten / Tuinkantoor in Woerden

Wat een prachtig tuinkantoor hebben we in Woerden geplaatst! We hebben niet eerder een pod gezien die zo compleet is samengesteld. Hier hoeft niet alleen in worden gewerkt maar in het weekend wordt het ook graag gebruikt als gastenverblijf voor familie en vrienden. Laten we maar gelijk opsommen wat dit prachtige tuinkantoor in Woerden allemaal tot zijn bezittingen heeft. Het is een, uiteraard volledig geïsoleerd, Beta Model 6 x 3,4m inclusief een badkamer, akoestische panelen, een airco unit naar wens van de klant, een dakraam, geïntegreerde berging, een verkort voorportaal, vloerverwarming, rombus houten buitenkant van smallere laten en zonnepanelen. Kortom, alles erop en eraan!

Tuinkantoor met badkamer in Woerden
Tuinkantoor met badkamer in Woerden
Tuinkantoor met badkamer in Woerden

Alles erop en eraan!

Zoals hierboven opgesomd heeft deze thuiswerkplek, ofwel gastenverblijf, ofwel tuinkamer, veel verschillende opties. Te beginnen met de complete badkamer, er is gekozen voor de ‘standaard’ badkamer. Dat wil zeggen dat het een zwart wastafelmeubel heeft, zwarte kranen en witte tegels met grijze voeging heeft. De toegangsdeur van de badkamer is een schuifdeur, zo win je meer ruimte. In de geïntegreerde berging is een flinke boiler van 80L te vinden zodat er ongeveer 20 minuten warm kan worden gedoucht. In het leef-/werkgedeelte zijn horizontale akoestische panelen aan een wand gemaakt. Dit zorgt voor een, je zal het al wel raden, betere akoestiek en isolatie. 

Voor veel daglicht en lichtinval is er een dakraam geplaatst en grote openslaande deuren in het (verkorte) voorportaal. Tijdens de koudere dagen van het jaar staat de vloerverwarming lekker aan zodat de gasten lekker warme voeten hebben in dit tuinkantoor in Woerden. De klant had voorkeur voor een specifiek Climate Control System zonder buitenunit, uiteraard plaatsen wij deze met plezier. De buitenkant van de pod is bekleed met rombus houten latten. Deze zijn wat smaller dan de doorgaande latten van een pod. Het geeft toch net weer een andere, misschien wel luxere uitstraling. Tot slot heeft de klant een duurzame optie toegevoegd aan zijn tuinkantoor in Woerden, namelijk zonnepanelen. Op dit formaat tuinkantoor in Woerden liggen 4 zonnepanelen die samen een totaal vermogen van 1472 kWh opwekken. 

Uiteraard wordt dit tuinkantoor in Woerden allemaal volledig prefab gebouwd in onze productiehal in Nistelrode. Wil je ook een OPUS pod in de tuin met zoveel opties, of andere? Plan een bezichtiging in of vul onze 3D configurator om de mogelijkheden te ontdekken.

Tuinkantoor met badkamer in Woerden
Tuinkantoor met badkamer in Woerden
Tuinkantoor met badkamer in Woerden

Speciaal op maat gemaakt

Een heel bijzonder project waar veel maatwerk bij komt kijken. Hier wordt niet alleen de klant heel blij van, ook wij vinden het gaaf om aan deze projecten te werken. Maatwerk is een groot onderdeel bij de bouw van de pod. Het tuinkantoor in Woerden is 100% maatwerk. Gezien al de extra opties waar deze klant voor heeft gekozen. Benieuwd wat zo’n tuinkantoor op maat gaat kosten? Bekijk dit artikel over de prijs van een tuinkantoor.

Geïnteresseerd in een tuinkantoor om comfortabel te werken of te verblijven? Heb je al de keuze kunnen maken, vraag dan direct een offerte aan en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op! Bekijk onze social media kanalen om wat inspiratie op te doen: Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn en TikTok

"Wij hebben met verschillende bouwers van prefab tuinkantoren gesproken. Onze keuze werd uiteindelijk Opus vanwege de mooie uitstraling van de Pods, de uitgebreide mogelijkheden voor extra opties en aanpassingen, het ontzettend goede contact, en de goede concurrerende prijs. Van eerste contact tot plaatsing is alles heel soepel verlopen. Wij zijn heel blij met ons kantoor! " Marjoleine, Woerden
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt