Home / Projecten / Luxe tuinkantoor in Woerden

Dit tuinkantoor project in Woerden is er een waar we erg trots op, en blij mee, zijn. Het laat namelijk perfect zien wat er allemaal mogelijk is met onze OPUS pods, we hebben niet eerder een pod gezien die zo compleet is samengesteld. Dit in combinatie met een tuin die volledig is afgestijld met dezelfde kleuren en materialen, maakt dit tot een prachtig plaatje waar onze klanten veel plezier aan beleven.

Het uitgangspunt bij het samenstellen van deze pod is multifunctionaliteit. Naast kantoor doordeweeks, wordt de pod ook veelvuldig gebruikt als gastenverblijf voor familie en vrienden. Laten we maar gelijk opsommen wat dit prachtige tuinkantoor in Woerden allemaal tot zijn bezittingen heeft. Het is een, uiteraard volledig geïsoleerd, Beta Model 6 x 3,4m inclusief een badkamer, akoestische panelen, een (monoblock) climate control, dakraam, geïntegreerde berging, een verkort voorportaal, vloerverwarming, smallere gevellatjes en zonnepanelen. Kortom, alles erop en eraan! Het resultaat mag er zijn.

Luxe Tuinkantoor Woerden
Tuinkantoor met Berging Woerden

Alles erop en eraan!

Zoals hierboven opgesomd heeft deze thuiswerkplek, ofwel gastenverblijf, ofwel tuinkamer, veel verschillende opties. Te beginnen met de complete badkamer, er is gekozen voor de ‘standaard’ badkamer. Dat wil zeggen dat het een zwart wastafelmeubel heeft, zwarte kranen en witte tegels met grijze voeging heeft. De toegangsdeur van de badkamer is een schuifdeur, zo win je meer ruimte. In de geïntegreerde berging is een flinke boiler van 80L te vinden zodat er ongeveer 20 minuten warm kan worden gedoucht. In het leef-/werkgedeelte zijn horizontale akoestische panelen aan een wand gemaakt. Dit zorgt voor een, je zal het al wel raden, betere akoestiek en isolatie. 

Voor veel daglicht en lichtinval is er een dakraam geplaatst en grote openslaande deuren in het (verkorte) voorportaal. Tijdens de koudere dagen van het jaar staat de vloerverwarming lekker aan zodat de gasten lekker warme voeten hebben in dit tuinkantoor in Woerden. De klant had voorkeur voor een specifiek Climate Control System zonder buitenunit, uiteraard plaatsen wij deze met plezier. Het voordeel van zo’n Monoblock (airco) systeem is dat we de pod strak op de achtergrens kunnen plaatsen. De buitenkant van de pod is bekleed smallere gevellatjes, hetgeen toch net weer een andere, misschien wel luxere, uitstraling geeft. Tot slot heeft de klant een duurzame optie toegevoegd aan zijn tuinkantoor in Woerden, namelijk zonnepanelen. Op dit formaat tuinkantoor in Woerden liggen 4 zonnepanelen die samen een totaal vermogen van 1472 kWh opwekken. In de berging is een (techniche) ruimte gemaakt voor de omvormer, een meterkastje en de boiler.

Uiteraard wordt dit tuinkantoor in Woerden allemaal volledig prefab gebouwd in onze productiehal in Nistelrode. Wil je ook een OPUS pod in de tuin met zoveel opties, of andere? Plan een bezichtiging in of vul onze 3D configurator om de mogelijkheden te ontdekken.

Een tuinkantoor als gastenverblijf

We zien het steeds vaker: de combinatie van een tuinkantoor met gastenverblijf. Hoe je het ook went of keert, het plaatsen van een luxe en kwalitatief tuinkantoor vraag een aardige investering. Het is begrijpelijk dat je zo veel mogelijk waar voor je geld wilt en daarom zoek je naar mogelijkheden om zo veel mogelijk gebruik te maken van de extra woon/werk meters die je aan je perceel toevoegt. Zo is je tuinkantoor doordeweeks een heerlijke thuishaven om fijn en ongestoord (van kinderen of partner) te kunnen werken, in een handomdraai tover je het om tot een extra slaapkamer mét privacy. Deze klant plaatste een slaapbank met pocketvering, zodat (schoon)moeders comfortabel kan overnachten wanneer ze komt oppassen. Door de raambekleding van Veneta wordt het tuinkantoor goed verduisterd.

Speciaal op maat gemaakt

Een heel bijzonder project waar veel maatwerk bij komt kijken. Hier wordt niet alleen de klant heel blij van, ook wij vinden het gaaf om aan deze projecten te werken. Maatwerk is een groot onderdeel bij de bouw van de pod. Het tuinkantoor in Woerden is 100% maatwerk. Gezien al de extra opties waar deze klant voor heeft gekozen. Benieuwd wat zo’n tuinkantoor op maat gaat kosten? Bekijk dit artikel over de prijs van een tuinkantoor.

Geïnteresseerd in een tuinkantoor om comfortabel te werken of te verblijven? Heb je al de keuze kunnen maken, vraag dan direct een offerte aan en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op! Bekijk onze social media kanalen om wat inspiratie op te doen: Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn en TikTok

"Wij hebben met verschillende bouwers van prefab tuinkantoren gesproken. Onze keuze werd uiteindelijk Opus vanwege de mooie uitstraling van de Pods, de uitgebreide mogelijkheden voor extra opties en aanpassingen, het ontzettend goede contact, en de goede concurrerende prijs. Van eerste contact tot plaatsing is alles heel soepel verlopen. Wij zijn heel blij met ons kantoor! " Marjoleine, Woerden
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt