Home / Projecten / Poolhouse en tuinkantoor in Den Haag

Het is een feit, de grootste pod tot nu toe is geplaatst. Deze pod zal voornamelijk fungeren als poolhouse maar ook als tuinkantoor. In feite een grote tuinkamer wat extra comfort en opslagruimte biedt voor aan het zwembad. Ook heeft de klant gekozen voor een toilet en kitchenette. Om alle minder mooie zwembad toebehoren te verbergen bevat dit poolhouse ook een berging.

Moderne keuzes

De klant heeft een aantal moderne aanpassingen aangevraagd. Er is namelijk gekozen voor zwart deurbeslag in plaats van aluminium kleurige deurbeslag. Dit is toegepast bij de dubbele schuifpui, de bergingsdeur en de deurklinken van het toilet. Een keuze waardoor de tuinkamer weer luxer oogt. Ook zijn de standaard witte stopcontacten en lichtschakelaars vervangen voor mat zwarte. De dubbele schuifpui is ook een aangename keuze voor het poolhouse, dit zorgt voor een prettige connectie met het buitendeel en voor meer lichtinval.

Sanitaire voorzieningen

Bij binnenkomst valt de kleine kitchenette direct op. De lichtgrijze kastjes in combinatie met het marmer look blad en uiteraard de zwarte elementen, zoals de wasbak en kraan welke in de hele tuinkamer terugkomen. Op deze manier kun je een heerlijk koud glaasje water pakken zonder helemaal naar binnen te hoeven lopen. Maar ook het plaatsen van een koffiezetapparaat is een goed idee!

Naast de kitchenette is het toilet geplaatst. Een eenvoudige ruimte, wederom met zwarte accenten. De klant had het verzoek om een specifieke toilet te plaatsen. Wij nemen alle zorgen uit handen en zoeken contact met de leverancier om deze wensen te kunnen vervullen.

Poolhouse OPUS pod

Poolhouse en tuinkantoor essentials

Tevens wordt dit poolhouse ingezet voor de installatie van het zwembad. Hierdoor blijft het zwembad op temperatuur en schoon. Tijdens de bouw van het tuinhuis is hier al rekening mee gehouden. Er is een doorvoer onder de vloer gemaakt en er zijn net iets meer stopcontacten geplaatst.

Een climate control systeem is niet te missen in een poolhouse en in een tuinkantoor. Tijdens de warme dagen is het geen overbodige luxe om het hier te kunnen verkoelen. Maar ook tijdens de koudere dagen is het aangenaam om in een verwarmde ruimte te werken. Hiervoor is vloerverwarming aangelegd.

Na de plaatsing zetten wij de puntjes op de i. We controleren of de pod perfect waterpas staat, er niks is verplaatst bij tijdens transport en of alles in orde is. Wij zijn namelijk pas tevreden als alles perfect is!

Ben je direct overtuigd dat wij jouw wensen en behoeften kunnen vervullen? Vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt