Home / Projecten / Multifunctionele praktijkruimte in Amsterdam

Als bewoner van onze hoofdstad wil je elke vierkante meter die je hebt zo nuttig mogelijk besteden, zeker wanneer je een praktijk aan huis wil starten. Dat is was ook het geval voor deze klant met een, nog op te richten, praktijkruimte in Amsterdam. We dragen graag onze steentje bij aan de start van een dergelijk nieuw ondernemersavontuur. Over de gehele breedte van de tuin is een OPUS pod komen te staan inclusief toilet, berging, zonnepanelen en ze heeft zelfs nog een stukje tuin over kunnen houden. Het was best wat passen en meten maar het is gelukt om een maatwerk tuinkantoor te plaatsen. Over het algemeen werken wij met standaard maten, echter heeft deze Beta afmetingen van 5,75 bij 3 meter. Een droom die uitkomt voor deze eigenaresse.

Een praktijkruimte met alles wat je nodig hebt

Als coach heeft ze nu altijd een plek om rustig te kunnen werken. Haar cliënten komen in een oase van rust wanneer ze bij deze coach binnenlopen. Door de groene tuin, comfortabele binnenruimte en een toilet is dit een plek waar je graag zal komen. Omdat het tuinkantoor in een kleine tuin in Amsterdam staat heeft de eigenaresse er voor gekozen om de pod van alle gemakken te voorzien. Zo is er een ruime berging waar ze al haar buiten benodigdheden kan opbergen. Ook liggen er zonnepanelen op het dak, dit zijn voldoende zonnepanelen om heel de pod te voorzien van voldoende stroom. Het hele jaar door kan je prettig werken in de pod door de vloerverwarming en de juiste isolatie van de pod. Het is op deze manier nooit te warm of te koud in de praktijkruimte in Amsterdam.

Multifunctioneel tuinkantoor Amsterdam
Multifunctioneel tuinkantoor Amsterdam

Multifunctionele ruimte in de hoofdstad

De pod wordt niet alleen als praktijkruimte in Amsterdam ingezet maar ook als tuinkamer voor het gezin en gasten. Er zijn comfortabele zitgelegenheden, er is een toilet en een computer om eventueel te gamen. De pod heeft een verkort voorportaal, zoals je op de foto’s kan zien heeft het 1 plank voorportaal, zo krijg je nog steeds het mooie diepte effect maar is de binnenruimte van de pod ook vergroot. Ideaal voor deze tuin. Om extra privacy te creëren voor zowel haar zoon als haar cliënten heeft ze gekozen voor zonwerend glas. Dit houdt niet alleen de zon beter tegen, het houdt de ruimte koel en zorgt dus voor minder inkijk.

Ben je ook op zoek naar een praktijkruimte in Amsterdam met geïntegreerde berging, dan ben je bij OPUS – home office pods aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt