Home / Projecten / Tuinkantoor en Atelier in Duiven

In dit tuinkantoor in Duiven wordt niet alleen dagelijks gewerkt, maar onze pod wordt ook ingezet als tuinatelier. Deze pod eigenaar moet zijn tuinkantoor in de avonduren afstaan aan zijn dochter zodat zij haar creatieve hobby kan uitoefenen. Zoals op de foto’s te zien, heeft ze vast al een aantal uren besteed aan schilderen in het tuinkantoor in Duiven. Het verkorten van het voorportaal heeft het voor deze klant mogelijk gemaakt om het multifunctioneel in te zetten. Niet alleen een thuiswerkplek, maar ook een tuinkamer.

Tuinkantoor in Duiven aan het water

Wat een prachtig sedumdak ligt er op dit tuinkantoor in Duiven. Een half jaar na plaatsing van dit tuinkantoor zijn wij nog eens langs geweest om foto’s te maken van dit exemplaar. wat ons opviel was niet alleen het prachtige groene sedumdak, maar ook de prettige omgeving en hoe mooi de pod samenkomt met de omliggende natuur. Het water achter het huis, de groene bomen in de tuin maar ook de grote groene bomen in de rest van de omgeving.

Ook de binnenkant van de pod is een fijne plek om te werken. Aan de ene kant heb je twee hoge verticale ramen waar de pod eigenaar tijdens het werken uit kijkt op de tuin. Aan de andere kant kijk je via één hoog verticaal raam uit op het water. Deze kant staat in het teken van de creatieve hobby van een van zijn dochters. Ze schildert graag, heeft al haar spulletjes klaar staan om zo aan de slag te kunnen. Ze zet dan een muziekje op, schildert wat en geniet van haar omgeving, zo sereen.

OPUS pod tuinkantoor met Groen Sedumdak
Sedumdak in bloei
OPUS pod tuinkantoor in Duiven
OPUS pod tuinkantoor in Duiven

Het hele jaar door werken in de pod

De keuze voor een Climate Control Systeem was snel gemaakt. Het is voor deze klant erg belangrijk dat hij het hele jaar door comfortabel kan werken in zijn tuinkantoor in Duiven. In de zomer zet je het systeem aan op koelen en binnen een korte tijd is het kantoor koel. In de winter kun je het systeem op verwarmen zetten en heb je geen koude voeten gedurende de werkuren. Ook is het heerlijk om in het voorjaar of de koele zomerse ochtenden te werken met de dubbele schuifpui open.

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor een tuinkantoor te bespreken. We zitten niet vast aan onze standaard modellen, maatwerk is ook mogelijk en wordt zelfs enorm vaak toegepast. Je kunt ook alvast onze vrijblijvende brochure aanvragen. Voor nu kun je onze projecten bekijken, je eigen pod samenstellen in onze 3D configurator of een kijkje nemen op onze social media kanalen, InstagramFacebookPinterestLinkedIn en TikTok. Wil je een tuinkantoor zakelijk afnemen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt