Home / Projecten / Tuinkantoor met berging in Rijswijk

Multifunctioneel tuinkantoor met berging

Voor dit project moesten wij en onze vaste transportpartner alles uit de kast halen om de pod in deze prachtige tuin in Rijswijk te plaatsen. Vanuit een zeer smal straatje werd dit tuinkantoor met berging ruim 50 meter diep deze stadstuin in geplaatst. Omdat onze klant al vergevorderd was met de tuin en de aanleg van het aangrenzende terras kwam de plaatsing daarnaast ook nog eens erg precies. Op wat beschadigde latten na, die we uiteraard direct vervangen hebben, is ook deze plaatsing vlekkeloos verlopen en zijn wij – en onze klanten – uiteraard super trots op dit prachtige tuinkantoor met berging in minstens zo mooie tuin.

Dit tuinkantoor is voorzien van openslaande tuindeuren, een dakraam en geïntegreerde berging voor de opslag van wat tuinspullen. Op het dak ligt daarnaast nog een groen sedum dak voor zowel warmte- als geluidsisolatie en ter bevordering van de biodiversiteit.

Naast thuiskantoor dient dit tuinkantoor ook als extra tuinkamer en met de openslaande tuindeuren creëer je een mooie en natuurlijke verbinding met het aangrenzende terras. Door slim gebruik te maken van een uitklapbare tafel wordt de ruimte in deze 5 x 3,30 pod het meest optimaal benut.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

"Samenvattend zijn wij ontzettend tevreden met onze keuze voor OPUS pod. Wij hebben vrij snel een fantastisch mooi tuinhuis gekregen. De kwaliteit van het huis is nog hoger dan wij hadden verwacht. Zoals uit mijn beschrijving blijkt waren er onderweg wel een aantal verrassingen (fundering opnieuw plaatsen, kleine vertraging, takelvergunning niet zoals gepland, kleine schade). Dat kan gebeuren en wij zijn heel erg tevreden met de vlotte en klantgerichte communicatie vanuit OPUS pod. Ze hebben dit traject gewoon heel goed begeleidt. Wij zijn tevreden klanten!" Michael, Rijswijk
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt