Home / Projecten / Tuinkantoor in Waalwijk

Werken te midden in het groen is natuurlijk al prachtig. Werken te midden in het groen én aan het water is mogelijk nog beter. Bij dit project van een tuinkantoor in Waalwijk kwam aardig wat maatwerk kijken. Door de aflopende tuin richting het water zijn hebben wij voor een oplossing met schroeffundering gekozen om dit hoogte verschil “weg te werken”. Het Climate Control systeem is vervolgens na plaatsing van de pod pas geinstalleerd zodat we deze op het laagste punt aan het water konden plaatsen, de plek waar deze het minst opvalt en/of in de weg zit.

Dit tuinkantoor zoekt op verschillende manieren de verbinding met de tuin en de natuur. Allereerst natuurlijk door de raampartij richting het water. Vervolgens heeft deze klant er voor gekozen om ons ‘voorportaal’ te verlengen met een vlonder gemaakt van hetzelfde hout. Door dit thuiskantoor vervolgens te voorzien van een dubbel schuifpui creër je met deze combinatie een prachtige multifunctionele buitenruimte.

Zoals gezegd is dit kantoor in tuin voorzien van een climate control systeem. Een systeem dat naast verwarmen en verkoelen ook kan ontvochtigen. Zo werk je altijd in een, door jou zelf te bepalen, prettig werk klimaat.

Het resultaat in Waalwijk mag er wezen. Deze klant besloot bij het plaatsen van het tuinkantoor ook direct de tuin aan te pakken, een keuze die wij allemaal maar kunnen toejuichen omdat je op deze manier naast de nodige voorbereidingen ook direct de pod prachtig kunt laten integreren in een (nieuw) tuinontwerp.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer