Home / Projecten / Chillplek voor de kinderen in Weesp

Onder de rook van Amsterdam staat deze chillplek en tuinkantoor in Weesp. In het oude pittoreske vestingstadje met vele Zaanse huisjes op de achtergrond staat een van onze pods. De functie voor dit tuinkantoor in Weesp is voornamelijk een chillplek, ofwel tuinkamer, voor de kinderen. In het woonhuis zelf is niet genoeg ruimte voor de puber om zijn vrienden over te laten komen. Daarom heeft deze klant gekozen voor een tuinkantoor met toiletruimte en keukenblokje.

Extra leefruimte creëren

Voor deze klant was het hoofddoel om meer leefruimte te creëren. Wonend in een wat kleiner huisje maar wel op een prachtige plek, dan moeten er af en toe concessies worden gedaan. Hier is een oplossing gezocht voor het gebrek aan ruimte. Waar voorheen een schuur stond, staat nu een tuinkantoor in Weesp. Dit tuinkantoor in optimaal ingedeeld met onder andere en geïntegreerde berging voor de wielrenfiets, een stelling met tuin- en klusspullen en de nodige vakantieartikelen. Zoals je op de foto kan zien, heeft de klant een ideale oplossing gevonden om de wielrenfiets voorzichtig op te bergen. Onze bergingen zijn standaard volledig geisoleerd en voorzien van stroom en een lichtpunt.

Om de ruimte van het tuinkantoor in Weesp optimaal te benutten is het voorportaal ingekort naar 2 planken. Zo is de binnenruimte groter geworden maar is het diepte effect in ons ontwerp behouden. Voor het esthetische effect heeft de klant zelf een trapje gemaakt in dezelfde stijl als het vlonder van het voorportaal.

Optimaal comfort met de nodige opties

Naast de ideale opbergruimte in de geïntegreerde berging is de pod ook voorzien van een toiletruimte en keukenblok. Het keukenblok heeft een water aanvoer met warm water en er staat een koelkastje in zodat de vrienden een koel drankje kunnen pakken. Door weer en wind kan er bij deze klant worden gechillt en gewerkt. Het comfortabele Climate Control System werkt zowel verkoelend als verwarmend. Er staat ook een (slaap)bank in. Zo kan het tuinkantoor in Weesp eenvoudig worden omgetoverd tot gastenverblijf in de tuin.

Vraag onze brochure aan of vul de 3D configurator in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk onze social kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op InstagramFacebookLinkedInTikTok en Pinterest. Of neem contact met ons op om direct meer informatie te verkrijgen.

Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt