Home / Projecten / Tuinkantoor in Amsterdam

Een extra ruimte buiten

Thuiswerken is niet voor iedereen even gemakkelijk. Voor deze klant uit Amsterdam creeerde we in de tuin een tuinkantoor waardoor het huis weer thuis werd, de plek waar de kinderen spelen en men tot rust kan komen.

In Amsterdam is woonruimte schaars en de prijzen schieten door het dak. Met een OPUS pod kun je je woning een extra ruimte geven, die je naar wens zelfs multifunctioneel kunt gebruiken. Een oplossing voor velen.

Wij denken graag met onze klanten mee over de plek van het tuinkantoor en eventuele andere werkzaamheden in de tuin die de pod beter tot zijn recht laten komen. Zo hebben wij voor deze klant de deur in het bestaande schuurtje verplaatst en de gevels bekleedt met dezelfde gevelbekleding als de OPUS pod voor het creëren van een totaal-concept.

Thuiswerkplek Opus Pod

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"We zijn super blij met het tuinkantoor en de service van OPUS - the home office pod. De prachtig wit geschilderde wanden maken de pod helemaal af. Ik zat er de volgende dag al in te werken" Suzanne, Amsterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt