Home / Projecten / Tuinkantoor in Amsterdam

Een extra ruimte buiten

Thuiswerken is niet voor iedereen even gemakkelijk. Voor deze klant uit Amsterdam creeerde we in de tuin een tuinkantoor waardoor het huis weer thuis werd, de plek waar de kinderen spelen en men tot rust kan komen.

In Amsterdam is woonruimte schaars en de prijzen schieten door het dak. Met een OPUS pod kun je je woning een extra ruimte geven, die je naar wens zelfs multifunctioneel kunt gebruiken. Een oplossing voor velen.

Wij denken graag met onze klanten mee over de plek van het tuinkantoor en eventuele andere werkzaamheden in de tuin die de pod beter tot zijn recht laten komen. Zo hebben wij voor deze klant de deur in het bestaande schuurtje verplaatst en de gevels bekleedt met dezelfde gevelbekleding als de OPUS pod voor het creëren van een totaal-concept.

Thuiswerkplek Opus Pod

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"We zijn super blij met het tuinkantoor en de service van OPUS - the home office pod. De prachtig wit geschilderde wanden maken de pod helemaal af. Ik zat er de volgende dag al in te werken" Suzanne, Amsterdam
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt