Home / Projecten / Tuinkantoor in Schagen

Uniek tuinkantoor op maat

Bij het onwerpen van de OPUS – home office pod hebben wij rekening gehouden met vele facetten die het werkklimaat in de pod beinvloeden. Denk hierbij aan o.a. akoestiek, isolatie en natuurlijk lichtinval. Wij garanderen een fijne thuiswerkplek in onze OPUS pods.

Elke situatie is echter anders en in elke tuin kan een kleine twist aan het ontwerp een groot verschil maken, zowel esthetisch als in praktische zin. Voor deze klant bouwde we een Alpha pod met toegangsdeur in de zijwand.

Door de deur te voorzien van onze standaard gevelbekleding valt deze weg in het ontwerp. De (glazen) wand waar normaliter de toegansdeur zit is daardoor helemaal vrij en geeft een ruim uitzicht over het prachtige landschap. Dit unieke ontwerp is tot stand gekomen door een fijne samenwerking met de klant.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

Tuinkantoor Opus Pod Binnenzijde
Uitzicht vanuit Opus Pod Tuinkantoor
"Heldere standaard opties incl. duidelijke kosten met daarbij de mogelijkheid, ook weer duidelijk geoffreerd, eigen wensen door te voeren waarbij proactief meegedacht wordt. Dat gecombineerd met de vriendelijke, persoonlijke ondersteuning (zowel in het voortraject als tijdens de plaatsing) zorgen ervoor dat ik OPUS POD, bij deze, van harte aanbeveel!" Ronald, Schagen
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt