Home / Projecten / Tuinkantoor in Schagen

Uniek tuinkantoor op maat

Bij het onwerpen van de OPUS – home office pod hebben wij rekening gehouden met vele facetten die het werkklimaat in de pod beinvloeden. Denk hierbij aan o.a. akoestiek, isolatie en natuurlijk lichtinval. Wij garanderen een fijne thuiswerkplek in onze OPUS pods.

Elke situatie is echter anders en in elke tuin kan een kleine twist aan het ontwerp een groot verschil maken, zowel esthetisch als in praktische zin. Voor deze klant bouwde we een Alpha pod met toegangsdeur in de zijwand.

Door de deur te voorzien van onze standaard gevelbekleding valt deze weg in het ontwerp. De (glazen) wand waar normaliter de toegansdeur zit is daardoor helemaal vrij en geeft een ruim uitzicht over het prachtige landschap. Dit unieke ontwerp is tot stand gekomen door een fijne samenwerking met de klant.

Zo zie je maar weer een 3 x 5 meter OPUS – home office pod is zo gek nog niet. Het biedt een ruimtelijk gevoel en bevat alle elementen die nodig zijn voor een comfortabel gastenverblijf of tiny house. Niets is zo magisch als wakker worden met uitzicht op het bos, waar de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt!

Tuinkantoor Opus Pod Binnenzijde
Uitzicht vanuit Opus Pod Tuinkantoor

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"Heldere standaard opties incl. duidelijke kosten met daarbij de mogelijkheid, ook weer duidelijk geoffreerd, eigen wensen door te voeren waarbij proactief meegedacht wordt. Dat gecombineerd met de vriendelijke, persoonlijke ondersteuning (zowel in het voortraject als tijdens de plaatsing) zorgen ervoor dat ik OPUS POD, bij deze, van harte aanbeveel!" Ronald, Schagen
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt