Home / Projecten / Tuinkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel​

Een tuinkantoor ‘with a view’

De omgeving waarin je thuiswerkt heeft enorm veel impact op je focus en productiviteit. Iedereen kan zich voorstellen dat spelende kinderen op de achtergrond of een rommelige omgeving een negatieve invloed hebben, maar wist je dat een rustige, afgesloten en inspirerende werkplek je productiviteit juist een enorm boost kan geven?

Voor deze klant in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel mochten wij een tuinkantoor plaatsen op deze prachtige plek aan het water. Groene omgeving, rust en pure inspiratie.

Op sommige plekken in Nederland plaatsen wij de pod op een fundering van schroefpalen. Deze schroefpalen gaan soms wel 9 meter diep de grond in, zoals bij deze pod in Nieuwerkerk aan den ijssel. Schroeffundering voorkomt verzakking van de pod op minder sterke grond en garandeert daarmee voor een langdurige periode een prettige thuiswerkplek.

Wij bouwen onze duurzame, luxe en multifunctionele tuinkamers volledig in eigen beheer. Daarnaast kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig uit, wij werken enkel met lokale ondernemers en betrouwbare partners met liefde voor hun vak en passie voor het eindproduct: een tuinkantoor waar jij met alle rust en focus in kunt werk en daarnaast in je vrije tijd in kunt ontspannen.

"De samenwerking met OPUS pod heb ik als zeer plezierig ervaren. Altijd open voor suggesties en feedback. Jammer dat het project voorbij is." Louis, Nieuwerkerk a/d IJssel​
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer

Opus pod bij jou in de buurt