Home / Projecten / Tuinkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel​

Een tuinkantoor ‘with a view’

De omgeving waarin je thuiswerkt heeft enorm veel impact op je focus en productiviteit. Iedereen kan zich voorstellen dat spelende kinderen op de achtergrond of een rommelige omgeving een negatieve invloed hebben, maar wist je dat een rustige, afgesloten en inspirerende werkplek je productiviteit juist een enorm boost kan geven?

Voor deze klant in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel mochten wij een tuinkantoor plaatsen op deze prachtige plek aan het water. Groene omgeving, rust en pure inspiratie.

Op sommige plekken in Nederland plaatsen wij de pod op een fundering van schroefpalen. Deze schroefpalen gaan soms wel 9 meter diep de grond in, zoals bij deze pod in Nieuwerkerk aan den ijssel. Schroeffundering voorkomt verzakking van de pod op minder sterke grond en garandeert daarmee voor een langdurige periode een prettige thuiswerkplek.

Ook geïnteresseerd in een tuinkantoor met toilet in Amsterdam met maatwerk en wil je ontdekken wat wij jou kunnen bieden, vraag dan direct een offerte aan! Bekijk onze brochure of social media kanalen voor meer inspiratie. We delen hier opgeleverde projecten maar delen ook een kijkje in de OPUS – home office pod keuken. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest.

"De samenwerking met OPUS pod heb ik als zeer plezierig ervaren. Altijd open voor suggesties en feedback. Jammer dat het project voorbij is." Louis, Nieuwerkerk a/d IJssel​
Beoordeeld met een 9,8 op Google

Onze modellen in het echt