Home / Blog / Levering tuinkantoor in Rotterdam en op de Veluwe

Na het bouwen van een tuinkantoor in onze werkplaats, moet hij uiteraard worden geleverd. Wij werken samen met een vaste, betrouwbare vervoerder die de OPUS pod in de tuin plaatst. Wist je dat dat in een ochtend of middag is gebeurt?

In de afgelopen weken hebben wij weer verschillende OPUS pod tuinkantoren mogen plaatsen. Deze keer stond de levering tuinkantoor in de regio Rotterdam en op de Veluwe op de planning. We hebben deze klanten voorzien van een fijne werkplek. Elke tuin en situatie is weer anders, dat maakt elke office pod ook weer uniek. In dit blog delen we wat foto’s en impressies zodat je een goed beeld hebt van de verschillende mogelijkheden bij OPUS – home office pods

Levering tuinkantoor met sedum-dak in (regio) Rotterdam

Ook deze pod werd geplaatst op gewapende betontegels van 8cm dik. Op een prachtige locatie aan het water werkt deze klant nu heerlijk vanuit het tuinkantoor. Een aantal bijzonderheden aan deze home office pod: deze pod is gespiegeld gebouwd zodat de pod in deze tuin beter tot zijn recht komt. Daarnaast is deze office pod voorzien van climate control en een prachtig sedum-dak. Een sedum-dak op je tuinkantoor kent een aantal voordelen:

  • Absorbeert regenwater.
  • Zorgt voor schonere lucht. 
  • Verlaagt omgevingstemperatuur. 
  • Vermindert omgevingsgeluid buiten en binnen. 
  • Verlengt levensduur dak. 
  • Verhoogt de biodiversiteit. 

Daarnaast ziet een sedum-dak er natuurlijk esthetisch gezien erg mooi uit en geeft het een extra natuurlijk tintje aan je OPUS pod. Kortom, deze dakbedekking helpt niet alleen de natuur een beetje maar verbeterd ook jouw werkgenot door het verminderen van omgevingsgeluid van binnen en buiten.

Levering tuinkantoor XL op de Veluwe

Al snel nadat wij onze OPUS pod aan het einde van 2020 introduceerde kregen wij de vraag: “Maken jullie ook grotere modellen tuinkantoren?”. Het voordeel van een groter tuinkantoor is dat meer ruimte de pod multifunctioneel maakt. Je kunt de pod dan ook gebruiken om muziek in te maken, te gamen of lekker in te relaxen in de tuin. Met een slaapbank erin zou het tuinkantoor zelfs als gastenverblijf in de tuin kunnen dienen, heb jij op de dagen dat er geen gasten zijn een lekker bankje om even op uit te rusten.

Op de Veluwe plaatsten wij recentelijk onze grootste pod tot nu toe: 5 meter x 3 meter. Deze pod is voorzien van 3 van onze kenmerkende hoge kozijnen, waardoor deze klant extra veel lichtinval en zicht op zijn tuin creëert. Met een binnenruimte van maar liefst 10,5 vierkante meter is dit een pod om jaloers op te worden. Deze grote, bijna balzaal, wordt gebruikt als tuinkantoor, gastenverblijf en speelplek voor de kinderen. Op deze manier stel je alle gebruikers tevreden, heb je meer rust en bestaat er altijd een mogelijkheid om te blijven overnachten in de natuur.

Ook benieuwd naar een grotere pod, en de levering tuinkantoor hiervan? Neem contact met ons op.

Een blik vooruit

We zijn trots te vermelden dat wij momenteel ruim 10 tuinkantoren in productie hebben. Ook deze bouwen wij weer in verschillende maten en met verschillende opties in onze eigen productiehal. De eerstvolgende momenten voor levering tuinkantoor zijn gepland in Rotterdam, Oisterwijk en Weert. Daarnaast hebben we ook een eerste B2B opdracht binnen gekregen, binnenkort zullen wij 4 OPUS pod plaatsen op een bedrijventerrein. Onze pods zullen daar als vergaderruimte dienen.

Ook zullen wij binnenkort nieuwe modellen OPUS – home office pods introduceren. Met deze nieuwe modellen (Alpha en Beta) bieden we jou nog meer opties om met ons een prachtige thuiswerkplek te creëren.We zijn benieuwd of jij na het lezen van dit artikel net zo enthousiast bent geworden als wij van een tiny office voor in je eigen achtertuin. Heb je ook interesse in het plaatsen van een tuinkantoor prefab in de tuin en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op. Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken om OPUS pod te komen bekijken in onze productiehal.

Meer informatie over de pods?
Ontvang prijsindicatie
Bekijk de pods in het echt