Home / Blog / Levering tuinkantoor in Rotterdam en op de Veluwe

In de afgelopen weken hebben wij weer verschillende OPUS pod tuinkantoren mogen plaatsen. Zo waren wij in de regio Rotterdam en op de Veluwe om klanten te voorzien van een fijne werkplek. Elke tuin en situatie is weer anders, dat maakt elke office pod ook weer uniek. In dit blog delen we wat foto’s en impressies…

In de afgelopen weken hebben wij weer verschillende OPUS pod tuinkantoren mogen plaatsen. Zo waren wij in de regio Rotterdam en op de Veluwe om klanten te voorzien van een fijne werkplek. Elke tuin en situatie is weer anders, dat maakt elke office pod ook weer uniek. In dit blog delen we wat foto’s en impressies zodat je een goed beeld hebt van de verschillende mogelijkheden bij OPUS – home office pods

Tuinkantoor met sedum-dak in (regio) Rotterdam

Ook deze pod werd geplaatst op gewapende betontegels van 8cm dik. Op een prachtige locatie aan het water werkt deze klant nu heerlijk vanuit het tuinkantoor.  Een aantal bijzonderheden aan deze home office pod: deze pod is gespiegeld gebouwd zodat de pod in deze tuin beter tot zijn recht komt. Daarnaast is deze office pod voorzien van climate control en een prachtig sedum-dak. Een sedum-dak op je tuinkantoor kent een aantal voordelen:

  • Absorbeert regenwater.
  • Zorgt voor schonere lucht. 
  • Verlaagt omgevingstemperatuur. 
  • Vermindert omgevingsgeluid buiten en binnen. 
  • Verlengt levensduur dak. 
  • Verhoogt de biodiversiteit. 

Daarnaast ziet een sedum-dak er natuurlijk estetisch gezien erg mooi uit en geeft het een extra natuurlijk tintje aan je OPUS pod.

Tuinkantoor XL op de Veluwe

Al snel nadat wij onze OPUS pod aan het einde van 2020 introduceerde kregen wij de vraag: “Maken jullie ook grotere modellen tuinkantoren?”. Het voordeel van een groter tuinkantoor is dat meer ruimte de pod multifunctioneel maakt. Je kunt de pod dan ook gebruiken om muziek in te maken, te gamen of lekker in te relaxen in de tuin. Met een slaapbank erin zou het tuinkantoor zelfs als gastenverblijf kunnen dienen, heb jij op de dagen dat er geen gasten zijn een lekker bankje om even op uit te rusten.

Op de Veluwe plaatsten wij recentelijk onze grootste pod tot nu toe: 5 meter x 3 meter. Deze pod is voorzien van 3 van onze kenmerkende hoge kozijnen, waardoor deze klant extra veel lichtinval en zicht op zijn tuin creëert. Met een binnenruimte van maarliefst 10,5 vierkante meter is dit een pod om jaloers op te worden.

Ook benieuwd naar een grotere pod? Neem contact met ons op.

Een blik vooruit

We zijn trots te vermelden dat wij momenteel ruim 10 tuinkantoren in productie hebben. Ook deze bouwen wij weer in verschillende maten en met verschillende opties in onze eigen productiehal. De eerstvolgende leveringen zijn gepland in Rotterdam, Oisterwijk en Weert. Daarnaast hebben we ook een eerste B2B opdracht binnen gekregen, binnenkort zullen wij 4 OPUS pod plaatsen op een bedrijventerrein. Onze pods zullen daar als vergaderruimte dienen.

Ook zullen wij binnenkort nieuwe modellen OPUS – home office pods introduceren. Met deze nieuwe modellen (Alpha en Beta) bieden we jou nog meer opties om met ons een prachtige thuiswerkplek te creëren.We zijn benieuwd of jij na het lezen van dit artikel net zo enthousiast bent geworden als wij van een tiny office voor in je eigen achtertuin. Heb je ook interesse in het plaatsen van een tuinkantoor prefab in de tuin en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op. Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken om OPUS pod te komen bekijken in onze productiehal.

Opus Pod B.V.

Contact

Opus Pod B.V.
Ambachtsstraat 15,
5391BS, Nuland
info@opuspod.nl
+31 (0)73 23 40 023

Aanvragen

“Wij geloven dat goed werk start met een fijne werkplek.”

Lees meer